TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İki Delilik Ettim Part 2 / Rolex Daytona WG 116519 GRABR

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

İki Delilik Ettim Part 2 / Rolex Daytona WG 116519 GRABR

Mesaj Clk » 01 Şub 2015, 13:38

D-Blue'nun 220 Gr'lik hafifligi ile sampanyamizi yudumlarken satici arkadasin TSF-Pilot Limited Edition ile acmis oldugu muhabbet aslinda bu basligin acilmasinin ana nedeni oldu. Markalar ve kaliteleri üzerine konusurken bir an da saatler masanin üzerine dökülmeye basladi. Her saate bir yorum getiren Clk'ya satici arkadas dream combination'i (Dial, Case, Band etc.) sorunca bant koptu zaten :D Bu baslikta acilacak saat önüme konulunca VISA'yi aramak 2 dakika aldi.

Tahmin alalim bu sefer ne olabilir? Bu basligin kazanani D-Blue ile dövdügüm japon ile cekilmis selfieyi kazanacak :lol: :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

İki Delilik Ettim ( Part2 )

Mesaj Clk » 01 Şub 2015, 13:49

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: İki Delilik Ettim ( Part2 )

Mesaj Cct » 01 Şub 2015, 13:56

Bu kadar büyük Rolex kutusu yok sanırım :? Gerçi bir tane Day&Date görmüştüm böyle dev kutulu ama neticede bence Rolex değil.

TSF Edition denmiş buradan IWC Pilot'a yürünebilir fakat IWC sevmiyorsun :?

Bende akünün suyu azaldı, JLC diyorum :D

Edit Akbayram: Böyle Dikdörtgen JLC kutusuda yok sanırım, vazgeçtim :( :lol:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Tolgi06 » 01 Şub 2015, 14:45

Simdi muhabbet pilota baglamis lakin Cct abimizin de dedigi gibi IWC ye pek olumlu bakmadigini biliyoruz ex-baskan , yine de belki zevkine yenil dusmus olursun diye IWC Big Pilot diyorum.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Bond » 01 Şub 2015, 14:50

Kutulara bakıyorum ama tam bu tarz kutu modeli bulamadım henüz :D

Patek 5711 diyecektim ama Patek kutularının köşeleri hafif eğimli.

Girard Perragaux, Omega, Panerai, IWC, Vacheron, TAG, Jaeger kutuları böyle değil genel olarak. Özel model kutusu falan varsa kaçırabiliriz elbette. Zenith olabilir belki :?: Ama o da tam şekil tutmuyor :roll: Bir de Zenith'te senin dream combon olur mu hayal edemedim :D

Büyük boy Rolex kutusuna benzettim diyeceğim ama bu kadar değil sanki onlar. IWC Big Pilot benzer bir kaç kutu vardı diye hatırlıyorum. Çekimde yanıltabilir :roll: Kesin bir son tahim belirleyemedim. Araştırmalarım sürecek :lol: :champ:

Bendeki Franck Muller kutusuna biraz benziyor gibi de ama o daha büyük ve sen FM'de almazsın. Ne kutusu bu arkadaş :lol:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bg17 » 01 Şub 2015, 15:01

Jaeger le coultre atmos masa saati?
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Clk » 01 Şub 2015, 15:46

Kutu ile ilgili bir aciklama kutuyu diklemesine fotografladim, aciyi da biraz degistirince kutu sanki baska bir kutuymus gibi durdu :)
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 01 Şub 2015, 15:52

Bu arada söylemeden gecmis olmayayim. Bana saatleri satan arkadas altin isleme ustasi ve 15 senedir sadece saat satiyor. Blome bünyesinde neredeyse her türlü yüksek kaliteli saati bulunduran bir aile sirketi.

Satici arkadas TSF-Pilot'u inceledikten sonra bana bu saati ne kadara yaptirdigimizi sordu. Verdigim cevap karsisinda (ki bu rakam hepimizin ödedigi rakam) saati alip patrona götürdü. Patron hem dizayn hem de iscilik kalitesi olarak saatin fiyatinin cok üzerinde oldugunu söyledi ve tekrar tebrik etti.

Ben halen gururla tasiyorum! Her gören de saati bir kere olsun yakindan incelemek istiyor. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Clk

Sonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners