TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Model: Urwerk UR-202 White Shark

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bu Model Hakkında Düşünceniz?

1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Re: Yeni Model: Urwerk UR-202 White Shark

Mesaj Frax » 21 Tem 2010, 00:21

Gelenekçiler mi rezalet oy verdi yoksa gerçekten beğenilmedi mi saat anlayamadım :) Sebeplerini merak ediyorum "rezaletçilerin" :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 21 Tem 2010, 07:57

Yukarida da belirttigim gibi saatin teknigine ve mekanizmasina söylenecek tek bir kelime yok. Yaraticilik hat safhada ve böyle bir calismaya imza atmakta kolay bir is degil. Ancak, farkli olacagim zihniyeti ile kasanin böyle komik bir formda üretilmis olmasi, saatin saatten baska herseye benziyor olmasi benim icin sebeplerin basinda geliyor.

%27 rezalet oyuda azimsanacak birsey degil!!!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Efe » 21 Tem 2010, 10:10

Bence rezalet kelimesi bu kadar kolay kullanılmamalı. Başarısız daha uygun.
Time is running out for us,
But you just move the hands upon the clock.
Kullanıcı avatarı
Efe

Mesaj Clk » 21 Tem 2010, 10:24

Neden ki? Rolex'e atip tutarken sorun teskil etmiyor da Urwerk gibi nerede dogdugu belirsiz bir marka icin mi dokunuyor?

4 kisiden 1 tanesinin rezalet buldugu bir dizayn.... Daha ne olsun!!!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Modern60 » 21 Tem 2010, 17:26

Felix Baumgartner, Francis Baumgartner'in torunu. Baumgartner ailesi, İsviçre Bern'de ilk su geçirmez kapalı kasa imalatını da yapan aile. Kısacası Wilsdorf'a ve aldığı patente ilham kaynağı olan kasa imalatçıları. Bu durumda Felix'in kim olduğu, URWERK'in neden çok önemli bir marka olduğunu da anlatabilir zannedersem. Bence de rezalet denmeyecek kadar üst düzey bir saat. Ama aramızda daha güzel tasarım yapabilecekler var ki URWERK'İ rezalet bulabildik.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj bizantolog » 21 Tem 2010, 20:51

Kimse kızmasın fikrimi yazdım:

Ben çirkin ve gereksiz ayrıntılarla dolu bulduğum için "rezalet" oyu verdim. Sadece bunu değil diğer Urwerk modellerini de beğenmiyorum. Saygı duymak ayrı bir şey. Rolex'lere de saygı duyarım, onlar da üst düzey saatler, onlar da pek çok aşamadan geçiyor, ama çoğu Rolex için (mesela çoğu insanın beğendiği Daytona) burada oylama yapılsa yine rezalet oyu verirdim , çünkü Daytona benim estetik algılarımın dışında bir saat (clk kusuruma bakmasın).

Ayrıca belirtmek gerekir: Başarısız denilemez bu saate. Bana kalırsa son derece başarılı (Rolex de öyle) ve amaçlanan ne ise o gerçekleştirilmiş ve radikal bir tasarıma imza atılmış.

Çok kaliteli, üst düzey, çok başarılı veya haute horlogerie sınıfına mensup olması bir saatin mutlaka beğenileceğine bir işaret değildir. 1960 mahsülü bir Grand Seiko bu yukarıda saydığım saatlerden daha sevimlidir bana göre.
Kullanıcı avatarı
bizantolog

Önceki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners