TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Breguet Type XXII Tan覺t覺m

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Breguet Type XXII Tan覺t覺m

Mesaj Modern60 » 23 Tem 2010, 21:49

Sevgili drk, saatte 72000 alternans demek istedin galiba. 羹nk羹 5 Hz saatte 36000 alternans eder. Bu arada 10 Hz olmas覺 hassasiyete mutlaka art覺 y繹nde katk覺da bulunur hem de 癟ok. Ama saat, gereksiz bir s羹r羹 i yapmakta. 襤lk 30 saniye 2 tam turlu kronografli saati yan覺lm覺yorsam 2003 y覺l覺nda Eterna Kontiki de denedi. Tourbillion a benze r baz覺 sihirbazl覺k oyunlar覺. Keke Breguet daha ciddi makinelere imza atsa. Ama model olduk癟a ho ee bir de bu kadar teferruat koyunca iler baka psikolojileri douruyor.Bu arada kalibre Frederic Piguet 1185 baz al覺nm覺. Bu makine 2005 y覺l覺nda 癟al覺覺l覺rken ben FP de g繹r羹melerdeydim. O d繹nemde ayn覺 zamanda Carousel Tourbillion 癟al覺覺lmaktayd覺 ve 2008 de izinlerinle de dergide yay覺nlad覺k.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Kay覺t: 02 Mar 2010, 01:40

Mesaj drk » 23 Tem 2010, 22:21

Kusura bakmay覺n, bpm ile vph yi kar覺t覺rm覺覺m. D羹zelttim, uyar覺n覺z i癟in teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj Modern60 » 23 Tem 2010, 23:47

Ben teekk羹r ederim drk. Sunumun i癟in 癟ok teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
Modern60
Contributor

Kay覺t: 02 Mar 2010, 01:40

Mesaj Redliner » 24 Tem 2010, 12:52

Saat yak覺覺kl覺 ama mekanizma 癟ok gereksiz bence. Sanki bir yar覺 yap覺l覺yor ve biriside kronometreyi balatm覺 gibi zaman 繹l癟羹yor hissi uyand覺rd覺 bende :D ok uram覺larda ama gerei yok tourbillion un en az覺ndan bir yap覺l覺 amac覺 var...
Kullan覺c覺 avatar覺
Redliner

Ya: 46
Kay覺t: 20 Nis 2010, 22:51

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: efe44, Mtn ve 204 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners