TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Merhaba

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Merhaba

Mesaj bulenttrn » 17 Şub 2015, 22:28

Merhaba arkadaşlar adım Bülent 28 yaşındayım. Ankara da bir otomotiv bayisinde çalışıyorum. Foruma uzun bir süre önce üye oldum. Paylaşımda bulunmadım fakat hep takip ettim. Özellikle son 3-4 aydır hergün foruma girip konuları ve kutu açılışlarını takip ediyorum. Birkaç ayda sizin sayenizde saatler hakkında çok bilgi edindim. Meğer daha önce hiçbirşey bilmiyormuşum. Konu açmamamın sebebide aradığım her türlü teknik yada görsel bilgiyi forumda buldum. Bunun için herkese teşekkür ederim. Hep bir saat merakım vardı ama daha çok pilli saatler kullandım. Forumda araştırma yaptıktan sonra kendime bir Orient mako xl satın aldım. Daha sonra da bir Seiko 5 sports. bugünde forumdaki Starex arkadaşımdan Tissot prc 200 automatic saat aldım. Beklediğimden çok daha güzel çıktığı için kendisine buradan da teşekkür ederim. Bundan sonra forumda daha çok aktif olmaya çalışacağım. Anladığım kadarıyla burası ve saatler bağımlılık yapıyor ve insan hep bir üst modelini ve farklı bir saati takmak istiyor. Tıpkı motosiklet tutkusu gibi.

Seiko5 sport saatim.
Resim
Resim

Buda biraz önce Starex den aldığım saatim fotoğrafıda ondan alıntı yaptım henüz fotoğrafını çekemedim.
Resim
Kullanıcı avatarı
bulenttrn

Re: Merhaba

Mesaj Anesthesia » 17 Şub 2015, 22:55

hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj Architecte » 17 Şub 2015, 23:39

Hoş geldin. İyi forumlar dilerim. Ayrıca seiko saatinizi çok beğendim :thumbup:
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
Kullanıcı avatarı
Architecte

Mesaj bulenttrn » 18 Şub 2015, 00:45

Teşekkür ederim Anesthesia hoşbuldum :)

Hoşbuldum memojan teşekkür ederim. Beğenmene sevindim.
Kullanıcı avatarı
bulenttrn

Mesaj onatozer » 18 Şub 2015, 02:27

Hoşgeldiniz, bu hobiye başlangıç için oldukça ideal saatler almışssınız. :thumbup: Daha nicelerinin kutu açılışlarına. :champ:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj starex » 18 Şub 2015, 11:10

Hoşgeldin Bülent,

Saatini beğenmene gerçekten sevindim, mutlu günlerde kullanmanı dilerim. :champ: Sonradan düşündüm de keşke biraz daha zaman geçirip orada foto çekseydik. Ama kabul ediyorum, çiğ köfteci çok uygun bir yer değildi, :lol: Pek de suratsızlardı karı koca :D Umarım daha geniş bir zamanda toplanıp sohbet ederiz.

Seiko 5 de çok güzel duruyor. :thumbup:

Selamlar, saygılar
These are the best of times.
Kullanıcı avatarı
starex

Mesaj bulenttrn » 18 Şub 2015, 14:01

OnatOzer çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim tekrar Starex. Söylediğin gibi fotoğraf iyi olurdu. Çiğ köfteci konusunda da haklısın ama mekan çok önemli değil olsun hem benden kaynaklanıyordu saati almak için biraz acele edince öyle oldu tabi :D bu arada saate bugün deri bir kordon alıp taktım. Benim gözüme güzel göründü ama umarım olmuştur.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
bulenttrn

Mesaj starex » 18 Şub 2015, 14:57

Klasik çizgileri öne çıkan saat çok daha spor bir hava kazanmış. :champ: Siyah kayış daha mı iyi gider acaba bilmiyorum. :thumbup:
These are the best of times.
Kullanıcı avatarı
starex

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners