TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Panerai Deri Kayiş Seçiminde Yardım

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Sizce aşağıda ki kayışlardan hangisi Panerai Luminor'a daha çok yakışır?

1. Model
0
Oy yok
2. Model
4
22%
3. Model
2
11%
4. Model
2
11%
5. Model
7
39%
6. Model
1
6%
Hiçbiri yakışmaz, ben konuya ekleyeceğim daha güzel duracak modelleri :)
2
11%

Toplam oy : 18

Panerai Deri Kayiş Seçiminde Yardım

Mesaj Clk » 26 Tem 2010, 17:43

Bond, Frax v.s. o kadar cok konustu ki sonucta bende Panerai icin özel bir deri kayis yaptirmaya karar verdim. Yalniz problem o kadar cok secenegin icerisinden pisman olmayacagim bir tane secmek. Sizce asagida ki kayislardan hangisi Panerai Luminor'a daha cok yakisir?

1

Resim

2

Resim

3

Resim

4

Resim

5

Resim

6

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Panerai Deri Kayis Seciminde Yardim

Mesaj Efe » 26 Tem 2010, 17:51

Bunu bana bırakın 8-)

1 numara bu kadar duru bir saat için fazla gösterişli, 3-4-5 de sık karşılaştığım kordonlar.
2 numara, kontrast dikişleriyle beraber farkını ortaya koyar :champ:

6 numara da varmış sonradan fark ettim, 2 numaradan sonraki tercihim o olurdu.
Time is running out for us,
But you just move the hands upon the clock.
Kullanıcı avatarı
Efe

Mesaj razz » 26 Tem 2010, 19:04

Tercih sırama göre; 6, 5 ve 3..
1 no.lu seçenek çizme olarak gayet hoş durur :) 4 no.lu seçenek doğal olamayacak kadar garip bir renk kombinasyonuna sahip..
2 no.lu seçenek ise fazla açık kahve tonu ve baby blue dikişleri ile kaybetti..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj gidakontrol » 26 Tem 2010, 19:42

3 numara aralarında farklı duruyor,ben olsam 3 u alırdım.
Kullanıcı avatarı
gidakontrol

Mesaj Frax » 26 Tem 2010, 20:45

Ilk oyum 5 e. Ikinci olarak da 3 diyorum.

1 ne saatte ne cizmede iyi durur bence dogal ortaminda kalsin mumkunse :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj drk » 26 Tem 2010, 21:12

Buradakilerden tercihim 3 ve 6 numara olurdu. 5 de fena durmuyor. Müsaadenizle ben biraz daha spor seçenekler önermek istiyorum.

Mesela alkantaraya ne dersiniz?
Resim

Bunlar da hiç fena durmuyor :) (Eskitilmiş kahverengi, mare nostrum tarzı kumaş yada siyah buffalo, bence hepsi harika.)
Resim

Ya da bu?
Resim

Bu kahverengi çok hoşuma gitti ama saatin renginin de payı var bence bütün olarak güzellikte
Resim

Meşhur kırmızılar
Resim

Belki karbon benzeri desen de hoşunuza gidebilir.
Resim

Biraz uzattım ama beğendiğim çok, hazır yeri gelmişken paylaşayım dedim. Panerai demek, biraz da kayış demek. :) Şaka bir yana saatin havasını çok değiştiriyor ancak 1 kayışla sınırlanmak tercihi iyice zorlaştırıyor.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Clk » 26 Tem 2010, 23:03

razz yazdı:Tercih sırama göre; 6, 5 ve 3..
1 no.lu seçenek çizme olarak gayet hoş durur :) 4 no.lu seçenek doğal olamayacak kadar garip bir renk kombinasyonuna sahip..
2 no.lu seçenek ise fazla açık kahve tonu ve baby blue dikişleri ile kaybetti..

Razz, 4 numara dünyada cok fazla esine rastlanilmayacak bir ürün. Nubuklastirilmis orijinal aligator. Ben inanilmaz begendim. Zaten Agustos sonuna kadar herhangi bir siparis versemde Eylül sonunda tedarik edebiliyorlar. O yüzden cokta acelem yok isin acikcasi...

Degisik fikirlerin olmasi güzel. Böyle yorumlar hosuma gidiyor. 8-)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 26 Tem 2010, 23:41

Dostum senin orjinal kayış bu 6 tane modelden çok daha güzel bence :D Sadece o saate cognac rengi pek olmamıs gibi gelmisti bana ondan bu mevzuları ortaya atmıştım. Paneristide güzel aftermarket linkler var baktım ama Nelson'un Panerai Source'da ki linkler ve reviewler daha hoşuma gitti. Zaten hatırlarsan videosuda vardı foruma yüklemiştik bazı aftermarket kayış tanıtımlarını. Oradan baktığım sitelerden bir kaç model ekleyeceğim, sen sevmeyebilirsin sanırım crocodile ve alligator istiyorsun ama benim düşüncem farklı tarzda yakışacağı sana. Çok fazla model var biliyorsun sende bakmışsındır ama ben bir kaç örnek eklemek istedim. Elbette yüzlerce alternatif var.Tam ölçü kontrol etmedim ama çoğunda uyumlu vardır. Panerai aftermarket strapların en büyük özelliği el yapımı olması ve sen ne istersen üretebilmeleri, bence en çok hoşuna gidecek, renk, dizayn ve materyal kombinasyonu ile kendin yaptırmanda akılcı ve sana özel bir alternatif olabilir.

Panerai Source Aftermarket Strap Linkleri ve Yorumları :arrow: http://www.paneraisource.com/aftermarket_straps.shtml

Resim
Manifatture Firenze natural brushed calf leather strap with buckle (white stitch)

Resim
Manifatture Firenze brown Nabuk soft calf leather strap with buckle (brown matching stitch)

Resim
Manifatture Firenze Örnekler

Landa Straps Örnekler

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 165 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners