IWC ile ilgili bunlar gibi sikayet mesajlarindan internet üzerinde yüzlercesini bulmak mümkün.
Yukarida ki mesajlarin ikincisi haric tamaminda ki saatler yeni. Bütün kullanicilar teknik hatalar, fonksyinonunu yitiren saat parcalari yada kirilmalara kadar giden üretim bozukluklarindan bahsediyorlar.
IWC Komplikasyon (ama problem anlaminda komplikasyon

) üretiyor arkadaslar. Binlerce TL karsiliginda ki Dolar yada Euro'yu bu saatlere baglamis insanlar bunlar. Yazdiklarina bir kac örnek...
2 tane IWC Portekizli saatim var. Bunlardan bir tanesi Kirmizi Altin (2 yasinda), digeri ise Celik (1 yasinda). Ikisi de bu sürec icerisinde 2 kere bozulup servise gitti. Altin olanin tepe islevini kaybediyor. Servise gidip 10 hafta sonra geliyor ve servis sonrasi günlük sapmasi 2 dakika/gün üzerine cikiyor. Sapmadan dolayi saat tekrar Schaffhausen'a gönderiliyor ve 4 hafta sonra geri geliyor.
Geldikten sonra el yikarken saat su aliyor. Hadi bir daha Schaffhausen

Bu sefer 8 hafta.... Hatirlatayim bu saat bugün 15.000 Euro civari fiyat ile satiliyor

Celik model ise ilk günden cok kötü bir hassasiyete sahipmis. Bu saati de servise gönderiyorlar ve cikan sonuc dislide 3-4 adet dis eksik

IWC seni seviyorum

Digerleri de, bu sekilde. Isterseniz ceviririm ama bu yönde o kadar cok e-mail var ki yada forum mesaji inanamazsiniz.
Diyeceksiniz ki surada birkac yüz mesaj cok mu... Ben de sorarim IWC denen atölye senede kac tane saat satiyor ki

Allah bilir hepsi hatalidir

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...