Luch icin en guzeli Minsk e gidip almak veya giden birinden rica etmek..sehrin merkezinde markanin kendi magazasi var. http://luch.by/en/ markanin kendi linki... tek kollu saat estetik acisindan guzel ve ilginc olsada fonksiyonel degil. hele bu boyuttaki bir kadranda saatin kac oldugunu anlamaniz epey vakit alacaktir.Bendeki 43 mm lik meistersinger de bile aliyor.
Bunlarda benim mütevazi koleksiyonum. Pektabii bu koleksiyonun gözdesi big zero. bir big zero çılgını olarak ebay' dan bunu alabilmek adına büyük uğraş verdim. 15 günü aşkın bir bekleyişin ardından kendisine kavuştum. Seviyeli bir ilişki yaşıyoruz bu güzellikle
Ah bu paddle hands amphibia lar yok mu, gece gece beni benden aldı, ne zamandır bekliyorduk koleksiyonun tamamını sonunda nasip oldu insan çatlatan diğer güzelleri de bi alsaydık biz bir arada, Almazlar Presicionlar....
ahmetfcetin, onları da güzelce fotoğraflayıp paylaşırım en kısa zamanda.
her saati daha düzgün bir şekilde fotoğraflayıp blogu da güncellemek var aklımda. hatta açıklamaların bazılarını da ingilizce yazmak falan... ama fırsat bulamıyorum.