ahmetfcetin yazdı:Bi bitmedi su tezlerimiz, ins carcabuk biter bizde kavuşuruz yeni yazılara, yeni başlayanlara bi usta lazım buraada
artık tecrübeli arkadaşlar çoğaldı.
takip ediyorum, herkes harika fikir alışverişi yapıyor

ahmetfcetin yazdı:Bi bitmedi su tezlerimiz, ins carcabuk biter bizde kavuşuruz yeni yazılara, yeni başlayanlara bi usta lazım buraada
ETersen yazdı:ahmetfcetin yazdı:Oooo Etersen Hoca, saatleri görünce içimden sade olan güzel olandır dedim içimden, tebrik ettim, süsü sadeliğinde güzellerin![]()
![]()
Aynen öyle hocam gerçekten sadelikleri en güzel süsleri bunların. İnşallah şimdi bir slava bekliyorum ayın 20sine doğru sahibinden zerinden gördüm. onu görmek bile beni inanılmaz mutlu etti.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 3840/detay
kendisi bizzat bu oluyor. mümkünse yorumlarınızı almak isterim
Hsnmrycl yazdı:ETersen yazdı:ahmetfcetin yazdı:Oooo Etersen Hoca, saatleri görünce içimden sade olan güzel olandır dedim içimden, tebrik ettim, süsü sadeliğinde güzellerin![]()
![]()
Aynen öyle hocam gerçekten sadelikleri en güzel süsleri bunların. İnşallah şimdi bir slava bekliyorum ayın 20sine doğru sahibinden zerinden gördüm. onu görmek bile beni inanılmaz mutlu etti.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 3840/detay
kendisi bizzat bu oluyor. mümkünse yorumlarınızı almak isterim
bana sorarsanız -ki bence sorun- almayın.
herhangi bir özelliği olmayan tipik bir rus saati.
aynısı ya da benzerlerinden o kadar çok var ki...
artık daha özel parçalara öncelik vermek gerekmez mi?
ETersen yazdı:tabi bütçe durumlarıda en fazla 500'e çıkacak kadar ne yazık ki
ahmetfcetin yazdı:ETersen yazdı:tabi bütçe durumlarıda en fazla 500'e çıkacak kadar ne yazık ki
Hocam beim yatmam lazım yarına çok erken kalkıyorum, Emre Hoca bi daha zor bulunur sen yakalamışken bize üç beş öneri al sabah kalkar kalkmaz ik işim kontrol edeceğim sayfayı, merakla ve heyecanla bekliyorum, ah şu Pazar gecelerinin sabahı Pazartesi olmasa, içimde acıyla bilgisayarı kapatmak zorunda kalmasam
Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 66 misafir
|