KKaraku yazd覺:tumen yazd覺:
Bu saat T羹rkiye'de var m覺d覺r?
Bu model T羹rkiyede mevcut, Aslan Saat ile iletiime ge癟ip yine bir stok durumunu sorman覺z覺 繹neririm.
Bilgi i癟in teekk羹rler, sitesinde bakt覺m g繹remeyince teredd羹t ettim.
KKaraku yazd覺:tumen yazd覺:
Bu model T羹rkiyede mevcut, Aslan Saat ile iletiime ge癟ip yine bir stok durumunu sorman覺z覺 繹neririm.
DenizKSK yazd覺:tumen yazd覺:
Ge癟en ay satm覺t覺m bunu. Uzun s羹re beenerek kullanm覺t覺m. Kadrana bakmak, saati okumak 癟ok zevkli. Tek dezavantaj覺 g羹n diskinin kolay deitirilmemesi.Sadece tarih diskini d繹nd羹r羹yor. Birde geceleri 癟ok dikkat 癟ekiyor full lume sayesinde.
zgnclskn yazd覺:Aslan saat ile dorudan temasa ge癟mek mant覺kl覺 ama bence de, bir oradan yoklay覺n 繹nce sonra duruma bakars覺n覺z niyetliyseniz
tumen yazd覺:DenizKSK yazd覺:tumen yazd覺:
Ge癟en ay satm覺t覺m bunu. Uzun s羹re beenerek kullanm覺t覺m. Kadrana bakmak, saati okumak 癟ok zevkli. Tek dezavantaj覺 g羹n diskinin kolay deitirilmemesi.Sadece tarih diskini d繹nd羹r羹yor. Birde geceleri 癟ok dikkat 癟ekiyor full lume sayesinde.
T羹rkiye'den mi alm覺t覺n覺z? Maaza gezmedim fakat hem ana bayisi hemde dier bayilerden netten bakt覺覺mda, aviator olarak ge癟en bu modele denk gelmemitim. Kullan覺c覺 olarak g繹n羹l rahatl覺覺 繹nerebileceiniz bir model midir?
Bir 羹st konusunda mako XL ile ayn覺 mekanie sahipler,tarz olarak bu daha houma gitti.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: hozburun, neovoid ve 148 misafir
|