Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.
Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.
Dostlar merhabalar forumunuza yeni katıldım ismim Cengiz 29 yaşındayım. Şu an kullandığım saat Casio EFA 119 BK. Bu yıla gelene dek pek ilgi duymamıştım lakin bu yıl bir saat alma öncesi araştırma içerisine girince ister istemez saatlerle ilgili birçok forum ve konu inceledim. Bu da bende haliyle bir ilgi ve merak uyandırdı saatler hakkında. Şimdilik durum kısaca bu, merhabamıza mukabele eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Eyvallah...
Arkadaşlar slm ben Ankara'dan Halit..24 yaşınadyım tıp fakültesinde öğrenciyim.. bu aralar güzel bir saat almak için araştırma yaparken bu siteyi gördüm ve biraz inceledim ama saat konusunda bilmediğim çok şey var ve siteye bakınca iyice kafam karıştı mekanizmalar markalar fiyatlar birbirine girdi nasıl çıkıcam işin içinden bilmiyorum