TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

500 TL Bütçe İle Alınacak Quartz Saat

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

500 TL Bütçe İle Alınacak Quartz Saat

Mesaj dexmorgan » 06 Ağu 2010, 16:09

Arkadaşlar merhaba, konuyu açmadan önce forumu bir süre inceledim ve güzel paylaşımlar olduğunu gördüm.

Sizden 500TL veya bu değerin daha altında quartz bir saat önermenizi isteyeceğim.

Büyük yuvarlak kadranlı, deri kayışlı ve çok ağır olmaması gerekiyor aradığım modelin.

Moda markası saatler önermiyorsunuz, yine de belirteyim bu tür bir saat almak istemiyorum. (diesel vb)

Saati TR'den satın alacağım, bu nedenle ülkemizde bulunabilen bir saat olması da önemli. (Ankara'dayım)

Şimdiden teşekkürler! :thumbup:
Kullanıcı avatarı
dexmorgan

Re: 500TL bütçe ile alınacak Quartz saat

Mesaj mlm » 07 Ağu 2010, 02:30

Benim bir ara çok beğenip niyetlendiğim fakat almadığım bir saat vardı Swatch YRS 403. istediğin gibi quartz bir saat. fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 350-400 tl civarı. beğeneceğini umuyorum..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj dexmorgan » 07 Ağu 2010, 10:03

Güzel bir saat fakat şu an elimde 2 tane swatch var. :)

Daha farklı bir model önerirseniz sevinirim.
Kullanıcı avatarı
dexmorgan

Mesaj drk » 07 Ağu 2010, 14:54

Bence en iyisi, aklınızda herhangi bir marka kısıtlaması yoksa birkaç saatçi dolaşıp vitrininden beğendiğiniz modelleri kolunuzda denemenizdir. Çok belirgin özellikler istemiyorsunuz nasıl olsa. Uzak durmanız gerekn belli markalar vardır ki sizde zaten belirtmişsiniz moda markası istemiyorum diye. Ankara'da kızılay ve çevresinde birçok iyi saatçi bulmak mümkün veya büyük alışveriş merkezlerine de bakabilirsiniz.(armada, ankamall gibi). Bahsettiğiniz fiyatlarda seiko modellerine bakabilirsiniz. Fiyatlarına göre gayet kaliteli ve sağlamdırlar. Bu kadar genel değil de daha model bazlı konuşursak eminim daha çok fikir gelecektir.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Eterna » 09 Ağu 2010, 08:48

Sevgili dexmorgan,

Tahminimce forumda pek çok dostumuz 500 TL gibi bir rakam ile pilli saat aramanız konusunda tereddüte düşmüştür. Yani özel çok sevdiğiniz bir model olsa ve onu arasanız daha normal olurdu. Ama herhangi bir saat yokken kafanızda, bütçeyi oluşturup özellikle pilli saat aramanız sanki ilginç olmuş.

Bu arada sakın yanlış anlamayın ben pilli veya otomatik fark etmez beğendiğim her saati takarım. Son 10 saatimden 8 tanesi pilli idi. Ama son iki saatim otomatik. Sanırım tadını almak gibi birşey :)

Sevgiler,
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj dexmorgan » 09 Ağu 2010, 12:00

Seiko 5 kullandım ama bana hitap etmedi. Ben de bu nedenle quartz önerilmesini istedim. Teşekkürler yorum için :)
Kullanıcı avatarı
dexmorgan

Mesaj SherlockHolmes » 10 Ağu 2010, 15:32

dexmorgan yazdı:Seiko 5 kullandım ama bana hitap etmedi. Ben de bu nedenle quartz önerilmesini istedim. Teşekkürler yorum için :)

Seiko 5 leri tutmamanınızın nedenini nedir acaba? Sapma miktarı mı veya başka nedenleri var mı?
Kullanıcı avatarı
SherlockHolmes

Mesaj dexmorgan » 14 Ağu 2010, 11:06

Farklı saatler kullandığımda tekrar zamanı ayarlamak zorunda kalıyordum. Pilli benim için daha iyi bir seçim.

Jacques Lemans'ın modellerini inceliyorum şu an...
Kullanıcı avatarı
dexmorgan

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 122 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners