Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
lucifer666tr » 01 May 2014, 09:42
Modern60 internetde de almayı düşündüğüm site hakkında güzel yorumlar var hem bu sitede hemde internet de. zaten site de yetkili servis garantili , orjinal ürün iki yıl türkiye garantili ve 7 gün içinde iade değişim var. inşallah sıkıntı çıkmaz. siz internetde sahtelikten dolayı güvenmiyorsunuz herhalde.
-

lucifer666tr
-
Modern60 » 01 May 2014, 15:44
Hayır, sadece bu değil...bir saat alacaksam onu mıncıklayıp, takmam, kadran ahengine ışıkta, loşta bakmam, İŞÇİLİK KALİTESİNİ GÖZLERİMLE GÖRMEM lazım...yani içime tam sinecek ki o paraları vereyim. Fotograflardan anlayamıyorum..
-

Modern60
- Contributor
-
lucifer666tr » 01 May 2014, 20:25
Modern60 yazdı:Hayır, sadece bu değil...bir saat alacaksam onu mıncıklayıp, takmam, kadran ahengine ışıkta, loşta bakmam, İŞÇİLİK KALİTESİNİ GÖZLERİMLE GÖRMEM lazım...yani içime tam sinecek ki o paraları vereyim. Fotograflardan anlayamıyorum..
tamamdır anlaşıldı.

ben bu saati canlıda görmüştüm daha önceden hep içimdeydi o yüzden biliyorum saati.dediklerinde haklısın
-

lucifer666tr
-
serkanuzun » 21 May 2014, 19:32
Merhaba,
Merak ettim saat alındı mı?
Ben de Tissot T035.614.11.051.00 ile bu saat arasında gidip geliyorum...
İkisinden birisini alacağım sanırım...
Fiyat olarak en uygun nerde bulabildiniz acaba?
-

serkanuzun
-
mosef » 19 Mar 2015, 13:25
Bence Seiko almaktansa diye düşünmeyin kesinlikle çünkü Seiko da çok iyi ve kendine has hayran kitlesi olan bir marka. Özellikle JDM modelleri oldukça güzel. Benim aklımda bir tane sbdc007 almak var mesela.
Bu ağırlık gibi konular kişiden kişiye değişiklik gösterir bence. En iyi kararı bir saatçiye gidip kolunuzda görerek ve deneyerek verebilirsiniz.
Quartz ve otomatik konusunda ise eminim bu forumdaki neredeyse herkes otomatikten yana olacaktır. Conquest de güzel bir model ancak dönen bezel de saate güzel bir hava katıyor bana kalırsa.
Ayrıca Certina'nın DS Action Diver modeline de bakmanızı tavsiye ederim. Titanium modelinden bulabilirseniz, istediğiniz gibi hafif bir saattir.
-

mosef
-
argentum » 22 Mar 2015, 00:53
Nedende Longines markasına soğuğum ama hydroconquest harika bir saat. Özellikle kollar müthiş. Kafamdan atmam lazım bu saati [emoji6]
-

argentum
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 97 misafir