TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Merhabalar Arkadaşlar :)

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Merhabalar Arkadaşlar :)

Mesaj ussu35 » 15 Nis 2015, 23:28

Arkadaşlar selam bende bir saat tutkunuyum , aklıma bir saat düştüğünde uykularım kaçıyor desem yeridir.
kalitesiz ve orjinal olmayan ürünlerle bu güne kadar hiç işim olmadı..
herşeyin bir hakettiği değeri vardır.. eğer bir ürün kullanacaksam kesinlikle orjinal olmalı ve içime sinmeli..

İnşaAllah bu forumda saatle ilgili ve hayata dair konuşabileceğim bir çok arkadaş abi kardeş edineceğime inanıyorum..

Herkese tekrardan çok selamlar... :thumbup:
HAYAT BAZEN ÇOK.....
Kullanıcı avatarı
ussu35

Re: Merhabalar Arkadaşlar :)

Mesaj cihangirteke » 16 Nis 2015, 14:00

Aynı durum sizde olduğu gibi bende var ve tanıdığın aynı saplantıya sahip bu tür arkadaşlarım var
biraz hastalık tabi :thumbup: :thumbup:
Kullanıcı avatarı
cihangirteke

Mesaj Yase » 16 Nis 2015, 15:05

Hoşgeldiniz . Aynı durum bende de oluştu aklımda bir saat var ve sabah kalkıyorum aklımda gece yatıyorum aklımda :) Evdekiler benden bıktı desem yeridir.
Yase

Mesaj kilimanjaro » 16 Nis 2015, 15:16

Hoşgeldiniz ... iyi forumlar
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj kilimanjaro » 16 Nis 2015, 15:17

Yase yazdı:Hoşgeldiniz . Aynı durum bende de oluştu aklımda bir saat var ve sabah kalkıyorum aklımda gece yatıyorum aklımda :) Evdekiler benden bıktı desem yeridir.

Bence de o bir Rolex i hak ediyor.Yase bir söz var ... bir günün beylıği beyliktir.O kadar çok istiyorsan karart gözünü al gitsin :thumbup:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj cihangirteke » 16 Nis 2015, 15:24

ben bu durumu sordum tedavi edilemeyen bir durum imiş , psikolojinin konusu olabilir.
Kullanıcı avatarı
cihangirteke

Mesaj Yase » 16 Nis 2015, 15:25

kilimanjaro yazdı:
Yase yazdı:Hoşgeldiniz . Aynı durum bende de oluştu aklımda bir saat var ve sabah kalkıyorum aklımda gece yatıyorum aklımda :) Evdekiler benden bıktı desem yeridir.

Bence de o bir Rolex i hak ediyor.Yase bir söz var ... bir günün beylıği beyliktir.O kadar çok istiyorsan karart gözünü al gitsin :thumbup:

Kilimanjaro Bey alacağım o kesin doğum günümü bekliyorum anlaşmam öyle :lol: 24 ssatin 10 saati forumda online ım çünkü derdimi anlayan insan yok evde deli muamelesi görmeye başladım :lol:
Yase

Mesaj kilimanjaro » 16 Nis 2015, 15:27

Yase yazdı:
kilimanjaro yazdı:

Kilimanjaro Bey alacağım o kesin doğum günümü bekliyorum anlaşmam öyle :lol: 24 ssatin 10 saati forumda online ım çünkü derdimi anlayan insan yok evde deli muamelesi görmeye başladım :lol:

Kutu açılışını bekliyoruz o halde :champ:

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Sonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners