efendisiz yazd覺:u se癟imi hay覺rl覺s覺yla atlat覺rsak Zenith tourbillion
Zafer! Sen misin

efendisiz yazd覺:u se癟imi hay覺rl覺s覺yla atlat覺rsak Zenith tourbillion
kilimanjaro yazd覺:Onat , bana s繹ylenen model hangisiydi hat覺rlam覺yorum ama 40.000 edeceinden emin olamad覺m.Ger癟i 繹nceki sayfadaki fotoyu san覺r覺m Rotap ta 癟ekmitim.
OnatOzer yazd覺:Rolex fan覺 say覺lmam ama bu Civil Civil bezelli guzel kalbimi cok derinden 癟ald覺![]()
Uzun zamand覺r bir saati koluma takt覺覺mda hissetmediim heyecan覺 uyand覺rd覺. zellikle bezeldeki mavinin tonu muazzam. Beyaz Altin olmas覺n覺n yaratt覺覺 a覺rl覺k hissi dezavantaj olmak yerine bilekte daha tok bir his uyand覺rm覺. Tabi bu tok his fiyat etiketine de yans覺m覺![]()
Bond yazd覺:Onat mavi Sub 癟覺kmaz elbette ancak coke bezel 癟覺kar bence sab覺rl覺 olmak laz覺mBatman al boyayal覺m bezeli k覺rm覺z覺 oje ile
![]()
Baar bence Pepsi GMT fiyatlar覺 yayg覺nla覺nca s覺f覺r al覺mlarda daha uygun seviyeye gelebilir
OnatOzer yazd覺:Rolex fan覺 say覺lmam ama bu Civil Civil bezelli guzel kalbimi cok derinden 癟ald覺![]()
Uzun zamand覺r bir saati koluma takt覺覺mda hissetmediim heyecan覺 uyand覺rd覺. zellikle bezeldeki mavinin tonu muazzam. Beyaz Altin olmas覺n覺n yaratt覺覺 a覺rl覺k hissi dezavantaj olmak yerine bilekte daha tok bir his uyand覺rm覺. Tabi bu tok his fiyat etiketine de yans覺m覺![]()
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 44 misafir
|