Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Pimlico24 » 17 Nis 2015, 22:13
Dünya'nın heryerinde 2.el değeri önemlidir ve satın almalarda dikkate alınır.
Bunu şunun için yazdım, bazı arkadaşlar Dünya'nın hiçbir yerinde almadan satmayı düşünmüyorlar yazmış. Bu kesinlikle doğru değil Dünya'nın birçok yerinde özellikle zengin Batı ülkelerinde insanların parası kıymetlidir. Bir pound/euro/dolar a bile Muazzam kıymetlidir. Neticede homo economicusu bilime sokan insanlar bunlar.
Ben kaliteli bir saat takmak isteyebilirim ama maddi durumum çok iyi olmayabilir. Ikinci elde değer kaybetmeyen dilediğim zaman paraya çevirebileceğim kaliteli bir saat istememden doğal birşey olamaz.
Bu zevk meselesidir parası olmayan takmasın kardeşim mantığı çok doğru değil. Böyle düşünenler umarım zenginliklerini kaybetmezler.
-

Pimlico24
-
mehmetalpcan » 18 Nis 2015, 21:01
eraslani yazdı:Aldığınız hiçbir saati satmazsanız hayatınız boyunca kaç ayrı model kullanma şansınız olur ?
olay saat merakının dozajıyla ilgili bence..herbir modelde ayrı bir tat buluyor insan.. *artık başka tat gerekmez olay budur* denildiği andada basarsınız nikahı manil arkadaşımız gibi olur biter

ikinci el değeri tabiiki önemlidir..rain man filmindeki rolex in satış sahnesi beni çok etkilemiştir mesela
en sağlıklı ve güncel yorum
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
-

mehmetalpcan
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], ofis ve 68 misafir