TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko 5 Sports SNZF Serisi "Sea Urchin"

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Submariner SNZF17K1

Mesaj drk » 19 Ağu 2010, 02:59

Bu saati bir süre kullandım. Siyah kadranlı olanı. Çok beğendiğim bir saat ve kesinlikle fiyatından çok daha üst düzey bir duruşu var. Oldukça kaliteli imal edilmiş. Üstelik çok amaçlı olması bir başka özelliği yani hem spor hemde klasik saat olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Mekanizması çok üst düzey değil belki, sapmasını hiç ölçmedim ama işini gayet iyi yapıyordu, en azından benim kullandığımda. Luminova kısmına gelince kesinlikle sizi üzmez. Kısacası fiyatına performans oranı çok iyi bir model bence.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj mlm » 19 Ağu 2010, 03:46

Şu an bulunduğum koordinat(!) :D nedeniyle böyle bir sipariş verme imkanım olmadığını belirteyim üstadım. Bu konuda geçen Doruk hocamla da bir hasbıhalimiz olmuştu. :) Ama yaklaşık 3 ay sonra böyle bir özgürlüğe sahip olacağım. Fotoğrafını koyduğun modeli hakikaten çok beğendiğimi itiraf ediyorum. Bu nasıl güzel bir mavidir, mavi kadran ve bezel muhteşem olmuş. Sanıyorum ilk otomatik saatim bu olacak dostlarım.. ( O zamana gadar biraz para irkeyim bari.. :D )

( Bu arada bu saati benim adıma sipariş etme imkanınız nedir? Önce ben sizin hesabınıza TL olarak ederini yatırırım siz de sipariş eder, adres olarak benim isim ve adresimi verirsiniz olmaz mı ? Tabii zahmet telakki etmezseniz.. :D )
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj drk » 19 Ağu 2010, 04:00

Estağfurullah Cengiz Bey :) Daha hoca değil, öğrenciliğin başındayız. Umarım dilediğiniz saate en kısa zamanda kavuşursunuz. Mavi yada siyah artık beğeninize kalmış ama her durumda memnun kalacağınızı düşünüyorum. K1 ve J1 kodlu saatler arasında neredeyse yarı yarıya fiyat farkı var. Gerçi bendeki K1 kodluydu ama herhangi bir rahatsızlığım yoktu. İnternetten alışveriş de daha önce dediğim gibi herhangi zor birşey yok, birkaç püf noktası var, gerisi kolay.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj mlm » 19 Ağu 2010, 07:18

Doruk Hocam, konumuz saatler ve bu konudaki ilmin benimkinden üstün, dolayısıyla sana Hocam demekte bir sakınca görmüyorum. Sen böyle mütevazi olmaya devam et, gözlerde daha çok yükselirsin, daha çok kişiler hayatının her alanında sana Hocam demeye devam ederler.. :) Ne demişler, insanlar yükseldikçe alçalır, alçaldıkça yükselir.. ( sosyal mesaj da vermesem olmaz kızıyorum kendime bazen.. :) ) Ha, bizde de başka ilimler var, o ilimlerin talebi halinde kendimizi karşılıksız yormaya hazırız, çünkü işimiz budur.. :) Sevgiler Hocam..

Bu arada nası yapacaz bu saati bi yol gösteriniz.. :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Clk » 19 Ağu 2010, 08:09

Türkiye'de üretilen megane ile avrupada ki arasinda cok fazla fark oldugunu zannetmiyorum. Neden dersen bizler gün boyu pirinc yemiyoruz. Dolayisi ile zihnimiz acik, bilegimiz kuvvetli. Her ne kadar G8 ülkeleri tarafindan 3. dünya ülkesi muamelesi görsekte her konuda basa oynayabilecek teknolijimiz, bilgimiz ve kültürümüz var. Kör ve dingil olan yöneticilerimizde bunlari görebilse G8'i G9 yapacak kadar da potansiyele sahibiz.

Sonuc: Bir Türk ile cekik gözlü pirinc yiyicileri karsilastirmayalim lütfen. Aliniyorum :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Redliner » 19 Ağu 2010, 09:51

Clknın dediklerine bir not ekleyim. Bildiğiniz gibi honda nın civic modeli sedan versiyonu Türkiyede üretilmektedir ve japonların yaptığı bir araştırma-kıyaslamada ülkemizde üretilen civiclerin tüm dünyada üretilen civiclerden daha kaliteli ve mükemmele yakın üretildiği sonucuna varılmıştır ve Honda Türkiye fabrikası bundan dolayı ödül almıştır. Yani demek istediğim Türkiye yi küçümsememek lazım. Biz aslında jet motoru bile üretebilen bir ülkeyiz. Fakat bürokrasiden tutunda yeteneksiz yönetici ve müdürlere kadar kim nerde olmaması gerekiyorsa hepsi önemli yerlerde maalesef :). Neyse olay budur. Benim saatlerime gelince bende belki ikisinide J kodlu alarak psikolojik bir seçim yapmış olabilirim ama K kodlu ile J kodlu aynı model saatler arasında 20-25 dolarlık bir fark var ve bence çok değil onun için bu seçimi yapmıştım...
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj mlm » 19 Ağu 2010, 15:08

Yani tüm söylediklerimden aslında ima etmek istemediğim birşey mi anlaşıldı? Üzüldüm.. Hepimiz Türküz çok şükür ve bundan en az ben de sizin kadar gurur duyuyorum lakin bu güzel milli duygularla Renault'un fabrikalarında çalışan şahıslara teker teker nasıl kefil oldunuz onu da anlayamadım. Kendimizi küçümsemeyelim ama Enver Paşa zihniyetinden de vazgeçelim gerçekleri görelim, görmeye ve göstermeye çalışalım ki başımıza bu şikayet ettiğimiz herşeyi olduğundan daha iyi göstermeye çalışan koltuk budalası müdürler yerine adam akıllı insanlar otursun. Evet, potansiyelimiz var jet motoru da yaparız, uçak da yaparız ve satarız nitekim zamanın behrinde satmışlığımız da vardır gelin görün ki iş popülizmle bitmiyor, biraz gerçekçi olmak da lazım.. Sevgiler üstadlar.. Çömeziz diye de hemen sağlı sollu dalmayın yahu.. :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Clk » 19 Ağu 2010, 15:44

Dalariz :D Cete gibiyiz baksana. Hatta kendimize isim bile bulduk TSF Banditos :D

Yazdiklarimizi dikkatle okursan hepimiz ayni görüsteyiz potansiyel var ama yönetici yok. Acaba basbakan yada cumhurbaskani filan mi olsam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neyse gelemem ben o kadar strese:)

Sonuc: Türküz, dogruyuz, tembeliz :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: paradoks81 ve 110 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners