TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko 5 Sports SNZF Serisi "Sea Urchin"

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Submariner SNZF17K1

Mesaj mlm » 19 Ağu 2010, 16:25

:D :D bak zaten marabayım bizim çocukları gönderirim arabanın tekerini şişirirler :lol:

clk cığım teşekkür ederim lakin memleket meselerini konuşacaz derken benim saat işi unutuldu. :D yukarıdaki talebim halen geçerlidir. el cevap.. bi de bu saat hakkında senin de fikrini merak ediyorum.

sevgiler..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Clk » 19 Ağu 2010, 16:41

Seiko5 icin benim düsüncelerim hic degismedi. Özellikle spor modellerini cok begeniyorum. Bazi eksiklikleri var ama bu fiyata daha iyi kalite olmaz zaten.

Hatta ben sadece bilmeden etmeden hakkinda atip tutmayayim diye bir Seiko5 aldim :D o saat ile ilgili yapmis oldugum yorumu okumak istersen viewtopic.php?f=13&t=2393&p=35707&hilit=bir+seiko+5+incelemesi#p35707 tikla!!!

Sana yardim edebilme potansiyeline sahip birisi var :) Senin ile temasa gececektir.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj mlm » 19 Ağu 2010, 17:01

senin bu Seiko 5 incelemeni daha önce okumuştum. bezel üzerindeki rakamların yönlerinin uyumsuz olması konusunu söylemesen dikkat etmezdim hakikaten o ne öyle yahu.. :D bir de masif veya solid aynı anlamda kullanıyorsunuz sanırım bu saatlerin bileziklerinin içlerinin dolu yani yekpare olması anlamına mı geliyor? son olarak bir de potansiyel sahibi hocamız statizmden dinamizm diyarına bir seyahat aşk etmek ister ise, biz bu diyarda kendisini bekliyoruz, haberi olsun.. :D teşekkürler Bülent Hocam ilgin için.. :)

Sevgiler..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Bond » 19 Ağu 2010, 20:54

Mlm ben sana saati ebayden alır gönderirim, dert etme ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mlm » 19 Ağu 2010, 21:41

Teşekkür ederim üstadım, sağ olasın.. :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj sosyalcan » 20 Ağu 2010, 14:20

Bir kaç gündür giremedim tartişma bayağı yol almış bu arada Seiko 5 arayanlara bilgi açısından önemli katkılar yaptığını düşünüyorum, gelelim Seikoların en iyi otomatiğine bana göre Marinemaster ve Grand Seikonun bazı modelleri Marinemaster sanırım klasik 7s26veya 7s36 mekanizma kullanmıyor. Calibre 8L35 sapma konusundabir fikrim yok ama Seikonun en perstijli modellerinden biri!
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Clk » 20 Ağu 2010, 15:47

Grand Seiko'lar genel anlamda Isvicreli rakiplerinden daha hassas calisiyorlar. Grand Seiko kriterleri ile ilgili bir basligimiz vardi. COSC kriterleri ile karsilastirmali. O basliktan konu ile ilgili daha fazla bilgi edinebilirsin.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Seiko 5 SNZF29K

Mesaj poloPhilippe » 29 Mar 2011, 01:01

Bu modeli kullanan var mı forumda ? Ve bu sitede ki fiyatı fazla mı ucuz sanki ? Bu modeli bilmiyordum tesadüfi gördüm ve çok beğendim de.
Kullanıcı avatarı
poloPhilippe

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 133 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners