Architecte yazdı:İlginçtir ama bu konu biz arkadaşlar arasında araba kullanırken direksiyonu tutuşumuzla ilgili olarak tarif ediyoruz. Mesela benim direksiyon tutuşum 8i çeyrek geçe tutuşudur. Bir arkadaşım da 10nu 10 geçe tutuyor. Bu tutuş genellikle kadın sürücüler tarafında yapılır gerçi de. Başlığı görünce böyle anladım ama yanılmışım. Direksiyon tutuşuyla ilgili değilmiş bu konu. Araba kullanırken direksiyonu 10u 10 geçe tutan var mıdır peki![]()
![]()
Bu arada Antalya çok güzel gözüküyor MertYe
kilimanjaro yazdı:O zaman benim direksiyon tutuş meistersinger ... tek kol çalışırım da
Bg17 yazdı:kilimanjaro yazdı:O zaman benim direksiyon tutuş meistersinger ... tek kol çalışırım da
Bu yasimda ehliyet sinavina girdim, hatta bi de caktim, ikinci de aldim. Bilgiler taze...
Mn kurallarina gore, ya 9 15 yada 10 20 seklinde tutmak gerekiyormus. 10 10 kesinlikle yasak...
kilimanjaro yazdı:Bg17 yazdı:kilimanjaro yazdı:O zaman benim direksiyon tutuş meistersinger ... tek kol çalışırım da
Bu yasimda ehliyet sinavina girdim, hatta bi de caktim, ikinci de aldim. Bilgiler taze...
Mn kurallarina gore, ya 9 15 yada 10 20 seklinde tutmak gerekiyormus. 10 10 kesinlikle yasak...
Başar inan ki 2 elle araba kullandığımı hatırlamıyorum ...belki eskiden manuel zamanlarında olabilir ... hele bu saate göre direksiyon tutmayı ilk kez duyuyorum
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 180 misafir
|