TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex Oyster Perpetual No Date 116000 Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Oyster Perpetual No Date 116000 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj Yase » 26 Nis 2015, 22:35

Bg17 cok tesekkurler. Saati alali 7 gun oldu ve hic durmadi o gunden beri surekli takiyorum cunku. Bugunden itibaren 24 saatte bir olcecegim bakalim sonuc ne cikacak 1 haftaya falan duzelmezse ben takarim kafaya biliyorum kendimi.
Yase

Kay覺t: 21 Eyl 2014, 17:19

Mesaj kilimanjaro » 26 Nis 2015, 22:39

1 hafta 癟ok erken endielenmek i癟in.En az 2 haftal覺k ortalama baz al覺nmal覺 ... benzer sorun bende de olmutu.Gece tepeyi yukar覺 bakacak ekilde b覺rakmam saatimi yavalatt覺.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj Yase » 26 Nis 2015, 22:43

Tesekkurler kilimanjaro. Bir sure daha bekleyip izleyecegim. Gunluk not alip bakarim umarim azalir. Ben saati cizilmesin diye klipsin uzerine birakiyorum yani tepe asagi veya yukarida degil kolda durur gibi duruyor.
Yase

Kay覺t: 21 Eyl 2014, 17:19

Mesaj ysrFCB » 27 Nis 2015, 05:12

hic endiselenmeyin,bende ayni sorun vardi submarinde hatta 2-3 dakika sapma oluyordu 2-3 gun icinde sonra kontrole goturdum hic bir sorunu yokmus iki hafta sonra 8 saniyede sabitlendi ama bazi arkadaslarin dedigi gibi surekli calismasi lazim.
ysrFCB

Ya: 37
Kay覺t: 17 Eyl 2014, 01:34

Mesaj Thevenin » 27 Nis 2015, 05:36

Bence degisiklik saatte degil, kullanicida :D Bir, iki hafta da ancak yeterince kurulu bir mekanizmayla tutarli olcum sonucu almak icin gecen sure olabilir :D

Kulaklik alir gibi biraz. Aldiktan sonra " burn-in " surecinden gecen kulaklik degil kulaginiz :D

Kolda 8 saat duruyor olsa da masabasi is gibi nispeten hareketsiz durumlar adeta mainspring-killer maalesef.

Saati sonuna kadar kurup oyle takin, aradiginiz kronometreyi tekrar deneyin :thumbup: :D
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj onatozer » 27 Nis 2015, 09:11

Asl覺nda durum bir nevi motorlardaki rodaj s羹resi gibi, ben de 2 haftadan sonra sal覺kl覺 sonu癟 al覺naca覺n覺 d羹羹n羹yorum.
Bir arkada覺m覺n AP Royal Oak'u ilk al覺nd覺覺nda neredeyse g羹nde 1 dakika ileri gidiyordu. :roll:
1 ay sonunda ise g羹nl羹k sapmas覺n覺 繹l癟t羹羹mde +2 sn civar覺na d羹m羹t羹. :geek: O nedenle enaz 2 hafta hareketli kullan覺mdan sonra sal覺kl覺 繹l癟羹m olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum. :thumbup:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Mesaj Orhanbalu » 27 Nis 2015, 11:08

Bence durum rodaj durumu ile hi癟 alakal覺 deil, ayr覺ca Rokex ve AP gibi saatlerin 2-3 daki sapmas覺 da hi癟 normal deil. Ya 繹l癟羹m羹 yanl覺 yap覺yorsunuz yada ayr覺 bir sorun var. Ayr覺ca belirtmek isterim y羹ksek kategori saatler rolex gibi bir marka b羹t羹n saatlerini kendi standartlar覺nda test ten ge癟irmeden asla piyasaya s羹rmezler. Tahminim b羹y羹k ihtimal saatler tam kurulmadan kola tak覺l覺yor, 癟izilme vurulma Olmas覺n diye m羹mk羹n mertebe sol kol sabit tutuluyor, dolay覺s覺yla saatler yeterli kinetik enerjiyi elde etmemi oluyorlar. Bu da zemberei tam kurmam覺 oluyor. Zemberek tam kurulu iken saat genellikle geri kalmaya daha meyilli olur. Tam tersine zemberek tam kurulu deilse saat daha h覺zl覺 癟al覺覺r.
O zaman konuya 繹yle bakmak laz覺m, saat ileri mi gidiyor geri mi kal覺yor?
Ileri gidiyor ise b羹y羹k ihtimal yeterli g羹癟 kazand覺r覺lmam覺t覺r.

Ama S覺f覺r bir Rolex in 2-3 dakika sapmas覺 asla normal kar覺lanamaz. Max sapma 6-7 sn ge癟emez.
balu
Kullan覺c覺 avatar覺
Orhanbalu

Kay覺t: 28 Au 2013, 07:09

Mesaj hakan1970 » 27 Nis 2015, 12:42

Submarineri tam kurmak i癟in ka癟 tur att覺rmak laz覺m tepeyi?
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakan1970

Ya: 55
Kay覺t: 30 Oca 2013, 18:17

ncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 273 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners