TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Türkiye Saat Forumu'nun Flash Saati Neden Yok?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Türkiye Saat Forumu'nun Flash Saati Neden Yok?

Mesaj sedir » 20 Ağu 2010, 05:55

1. Evet neden sitede saatlerimizi ayarlayabileceğimiz bir saat yok?
Saat ayarı için farklı bir siteye gidip bakmak yerine forumun başlığında uygun bir yerde vakti dakik olarak gösteren bir köşe bulunması uygun olur düşüncesindeyim.
2. Ayrıca bu öneriyi yazmak için daha iyi bir başlık bulamadığımdan yine Genel Saat Sohbeti sayfalarını seçtim. Yani bir de Öneriler, Dilek ve Temenniler gibi bir bölüm ihtiyacımız var fikrindeyim.
3. Üçüncü ve son olarak son 8-10 gündür site beni devamlı dışarı atıyor. Bir mesaj yazıp gönder bağlantısını tıklayınca, haydii tekrar isim ve şifre yaz ve sair istekler çıkıyor, yazdıklarım siliniyor. Bilgisayarımda mı bir sorun var site de mi? Yoksa yönetim beni gri listeye mi aldı? :lol: Ve giderek listenin kara kısmına doğru gidiyorum da farkında mı değilim? :lol: :lol:
Herkese selamlar.
Mesela bu mesaj sırasında da siteden atıldım, neyse ki yazdıklarımı kopyalayarak gidiyordum da bu kadar lafı tekrar yazmadan yapıştırabildim :D
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Re: Türkiye Saat Forumu'nun saati neden yok?

Mesaj Frax » 20 Ağu 2010, 10:38

1. Mesajdaki öneriyi ben de söyledim ama sonuç ne olacak bilmiyorum :)

2. Mesajdaki öneri oldukça mantıklı destekliyorum :)

3. Mesajdaki konu hakkında söylenecek bir şey yok galiba böyle bir liste gerçekten var :lol:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj 2fast4u » 20 Ağu 2010, 13:27

oris yani pirlant a boyle bir teklif goturulebilir .Bu sitenin zamanini tutmak demek piyasadaki nabzi tutmaktir.Ornekleri var
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 20 Ağu 2010, 13:28

Giris sayfasinda vardi zamaninda... Actigin anda ilk önce saatini düzeltiyordun bir yanlislik varsa. Simdi yok ama yapilmayacak birsey degil.

Böyle bir liste var tabii ki. Listenin en basinda da Frax1 adli kurmay bulunuyor.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 20 Ağu 2010, 13:52

2fast4u yazdı:oris yani pirlant a boyle bir teklif goturulebilir .Bu sitenin zamanini tutmak demek piyasadaki nabzi tutmaktir.Ornekleri var

"Sponsor" fikri günyüzüne çıkıyor :)

clk yazdı:Giris sayfasinda vardi zamaninda... Actigin anda ilk önce saatini düzeltiyordun bir yanlislik varsa. Simdi yok ama yapilmayacak birsey degil.

Böyle bir liste var tabii ki. Listenin en basinda da Frax1 adli kurmay bulunuyor.

Yorum yapmıyorum başkanım :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj sedir » 20 Ağu 2010, 14:05

Vaaay!
Boş attım dolu çıkacak.
Listenin şakası gerçek olacak!
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Re: Türkiye Saat Forumu'nun Flash Saati Neden Yok?

Mesaj Bond » 20 Ağu 2010, 14:33

Öneriler için teşekkürler. Belirttiğiniz tekrar kullanıcı adı ve şifre istemem sorunu sanırım sizin tarayıcı yada sisteminiz kaynaklı, diğer kullanıcılarda genel olarak böyle bir durum olsa şikayet alırdık. Tekrar kontrol ettim, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Sorun devam ederse yardımcı olmaya çalışırım. Kısa zaman içinde forumun versiyonu yükselecek o zaman tekrar kontrol ederim.

İstek öneri bölümü ayrı olarak vardı ilk kuruluş zamanlarında fakat daha sonra site oturduktan sonra o kısmı kaldırdık. Tekrardan konu başlığı olarak açabiliriz.

Girişte daha önce flash saat vardı fakat daha sonra video koyduk. Yakında yukarda da flash saat olacak ama bazı ayarlamalar gerekiyor. Gene konu başlığı olarak yada ayrı bir linkte geçici olarak verebiliriz. www.turkeywatchforum.com adresinden geçici olarak kontrol edebilirsiniz. Buna site içinden bir bağlantı yapabiliriz yada bir konu içine alabiliriz. Gerçi Rolex ama şimdilik iş görebilir :) Gece ve gündüz değişiyor. Bir çok markanın olduğu saatlerde koyabiliriz. Biraz daha zaman lazım bazı ayarlamalar üzerinde çalışıyoruz en kısa sürede hepsi olacak diye umuyorum.

Sitede bir kara liste asla olmadı ama olsa sizi ancak altın listeye alırız :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Türkiye Saat Forumu'nun Flash Saati Neden Yok?

Mesaj Bond » 20 Ağu 2010, 15:39

Sitenin oturum açma sürelerini kontrol ederek, ayarları yeniden düzenliyoruz. Belki bir faydası olur sorunu gidermek açısından.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Dünha ve 228 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners