Tam kurulmazsa ileri gider geri kal覺r diye bir olay olmaz diye d羹羹n羹yorum(en az覺ndan power reserve %20 seviyelerinin alt覺na d羹m羹yorsa). Kendi kulland覺覺m Ulysse Nardin saatte power reserve g繹stergesi mevcut mesela gece 癟覺kartt覺覺mda full dolu oluyor power reserve sabah kalkt覺ktan sonra takana kadar 3/4 ten biraz daha power reserve sahip oluyor g繹sterge. Yakla覺k 10 saat yat覺yor saat ertesi g羹n kurma ilemi falan yapmadan koluma takarak devam ediyorum.
u g羹ne kadar atomik saatten kontrol gibi testler yapmad覺m ama saat yakla覺k 1 ayd覺r hi癟 durmad覺 hep 癟al覺t覺 geri kalma ileri gitme gibi sorunlar覺 olsayd覺 1 ay i癟erisinde g繹z羹me 癟arpard覺 diye d羹羹n羹yorum. Kullanmad覺覺m g羹nler bile akam o g羹n takt覺覺m saati 癟覺kar覺rken Ulysse'i al覺p power reserve'i 3/4 羹n 羹zerine 癟覺kararak geri kald覺r覺yorum.
Bundan 繹nce kulland覺覺m baka bir Ulysse Nardin 1 saat i癟erisinde tam 7-10 dk aras覺 geri kalm覺t覺. Sorunu ne diye bakt覺rd覺覺m zaman otomatik bir saati fazla kurman覺nda zararl覺 olabileceini b羹y羹k ihtimal ondan kaynakl覺 olarak bir par癟ay覺 k覺rd覺覺m s繹ylendi. Tabi bu bir varsay覺m ama o par癟a bundan dolay覺 k覺r覺l覺yormu genelde.
imdi linkini vereceim konuda daha detayl覺 bu olay覺 anlatm覺t覺m.
viewtopic.php?f=62&t=18458&start=15#axzz3YWHPMcBD