TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Model: Parmigiani Bugatti Super Sport

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bu Model Hakkında Düşünceniz?

1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Re: Yeni Model: Parmigiani Bugatti Super Sport

Mesaj Bond » 18 Ağu 2010, 15:12

Sedir hızlıca bakarken üst kısmı 2. saat göstergesi sanmış sanırım ondan öyle belirtmiş. üst kısımdaki bölüm 10 gün power reserve süresi göstergesi aslında. Bu aero bumpers ve side skirts rengi nedir ya off. :shock: Sadece iç mekandakiler, dış ufak detay parçalar ve belki jantlarda olsa daha güzel olurmuş. İç mekan detayları zaten super duruyor. Neyse bir bildikleri vardır. Aracın teknolojisine ile şapka çıkarılır. Bu araç world record editionmış zaten 5 tane var. Sadece bu modelde carbon fiberla birlikte Arancaio Orange adı verilen bir turuncu kullanılmış.

Resim

Bugatti Super Sport :arrow: http://www.bugatti.com/en/super-sport.html

Neyse aynı şekilde düşünen otomotiv sektör uzmanlarıda varmış :D

This will be an extremely rare limited edition, so if you are one of those extremely lucky people who is going to get one, make sure you get a better paint job than this horrible black/orange combination!
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj sedir » 18 Ağu 2010, 15:32

Bond yazdı:Sedir hızlıca bakarken üst kısmı 2. saat göstergesi sanmış sanırım ondan öyle belirtmiş. üst kısımdaki bölüm 10 gün power reserve süresi göstergesi aslında.

Bu forum çok güzel. Nerede neden yanlış yaptığını bile anlayan kişilerce yönetiliyor. Tebrikler. Aynen öyle sanmıştım. Rakamlar 10'da bitiyor diye görsem bu kez de adamlar Bugatti için özel olarak günü 2x10=20 saate indirmiş diye yorum yapardım herhalde :lol:

Bond yazdı:Neyse aynı şekilde düşünen otomotiv sektör uzmanlarıda varmış :D

Hangi konuda aynı şekilde düşünen? Bu sefer de burayı anlayamadım :(
Klavyeniz bana laf anlatmaktan eskiyecek!
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Bond » 18 Ağu 2010, 15:51

sedir yazdı:
Bond yazdı:Neyse aynı şekilde düşünen otomotiv sektör uzmanlarıda varmış :D

Hangi konuda aynı şekilde düşünen? Bu sefer de burayı anlayamadım :(
Klavyeniz bana laf anlatmaktan eskiyecek!

Sayın Sedir :) Klavye eskirsede yenisi ile değiştiririz, işin şakası tabii bu. Ben sizinle sohbet etmekten ve konularda yazışmaktan keyif alıyorum. Kısaca açıklayayım.

Benimle aynı şekilde aracın siyah turuncu rengini beğenmeyen gerçek otomotiv sektör uzmanlarıda varmış demek istedim. Alta ingilizce olarak eklemiştim okuduğum makaleden bir bölüm. Orda bu çok nadir sınırlı üretim aracı satın alacak sanşlı kişilerden olabilirseniz korkunç siyah turuncu rengi hemen değiştirin gibi bir espri vardı. O açıdan belirtim. Yoksa saatle ilgili değil.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj sedir » 18 Ağu 2010, 16:56

Ben daha ana hatlarda kaldığımdan oraya bağlantı kuramamıştım. Otomobil "bence" bir şeye benzemiyor ki, sıra renklere gelsin. Turuncu değil de fıstık yeşili olsa fikrim gene değişmeyecek.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Clk » 18 Ağu 2010, 17:13

Bond, önce banka hesabina bu araci aldiginda aglamana gerek birakmayacak kadar bol parayi koyuyorsun. (benim tavsiyem 500.000.000 + USD olur) sonra Bugatti'ye gidip bana bu araci bana cingene pembesi ve mor yap diyorsun. Onu bile yapiyorlar :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 20 Ağu 2010, 16:59

olamaz olamaz boyle bir saat gercek olamaz :)))))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Bond » 20 Ağu 2010, 17:16

Benim için vintage modeller hariç, supersportlar içinde Bugatti sadece EB 110 modelidir. Gerçi EB 110'dan birkaç yıl önce çıkan Lamborghini Diablo'dan baya bir tasarım hırsızlığı var diye düşünmüyor da değilim. :)

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 20 Ağu 2010, 17:29

Birakalim bunlari Bond Bey. McLaren F1 ve Jaguar XJ220 hali hazirda efsanelesmis otomobiller. Adi Bugatti diye Lambo Diablo kopyasi alinmaz ki :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners