Saatimi k覺saca tan覺tay覺m ...
Saatimin 139 gr a覺rl覺覺nda,bu boyuta sahip iken hafif ve konforlu bir kullan覺m覺 var.Dizayn覺 tabiki zevk meselesi olmakla beraber bezeldeki parlak ve mat harlar覺 ,saatin y羹ksekliinin tam k覺vam覺nda tasar覺m覺,skeleton kadran ve bence kaliteli denebilecek kadran b羹t羹n羹,metrik vidalar ile sabitlenmi yan plakalar覺 ile saat bakt覺覺nda kendini sevdiriyor,titanyumlada birleince kaliteliyim diyor saat,tabiri caiz ise markan覺n amiral gemisi olduunu size hissettiriyor.
ok spor olmad覺k癟a her kullan覺ma uygun yap覺ya sahip.
Kordonu nu mikroskopla veya laboratuarda incelemeden, bilmez iseniz; deri olmad覺覺n覺 anlamazs覺n.Bence bu kordon deriden daha maliyetlidir 癟羹nk羹 kullan覺ma bal覺 deri dez avantajlar覺 yok,eskimeydi aman iz yapt覺yd覺 solduydu vs vs derdi yok uzun 繹m羹rl羹 kordon. Derimi bumu deseler kesinlikle bu derim.Buna binaen kordon kalitesi iyi, kullan覺m覺 tokas覺 ile kaliteli ve konforlu.Kordon, toka : olmu.
Sesi ben b繹yle birey g繹rmedim desem yeridir 28.800 繹yle bir tin tin liyorki sanki m羹zik aleti.
Neyse 癟ok uzatmayat覺m ,kusura bakmay覺n saati tan覺tay覺m derken 繹vm羹 gibi oldum ancak b繹yleyken b繹yle.
Teekk羹r ediyor yorumlar覺n覺z覺 bekliyorum