TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Tamir Aleti

Saat Tamiri Ustaları, Ekipmanları, Servis Ve Bakım Merkezlerinden Bilgiler
Forum kuralları
Sayın Üyelerimiz, Saat Servis Merkezi bölümümüzde saat tamiri ve servisi konularındaki sorularınızı saat ustalarına sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler tarafından verilecek tavsiye ve yardımlar gönüllülük prensibi neticesinde yapılmaktadır. Forumumuza üye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yardım zorunluluğu bulunmamaktadır, sorularınızı sorarken bu durumu dikkate almanızı rica ederiz.

TSF

Saat Tamir Aleti

Mesaj erkan37 » 09 Ağu 2010, 02:39

Resim
Resim
Resim

selamlar, foruma yeni üye oldum. Yukarıda resimlerini gördüğünüz saat tamir aleti dedemden kalma. Bu aletle ilgili bilgi almak istiyorum. İnternette araştırdım bu aletin olduğu bir site bulamadım. Üzerinde leınen yazıyor, Alman üretimi.Satmayı düşünüyorum, fiyat hakında mesajlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
erkan37

Re: saat tamir aleti

Mesaj Redliner » 09 Ağu 2010, 12:49

Şahsi fikrim tabi ama ben olsam satmazdım böyle değerli bir şeyi :) o kadar yaşanmışlık var bu parçaların hepsinde. Hem zaten bunu satıp ne kadar bir para elde etmeyi düşünüyorsunuzki? Ama tabi illa satılması gerekiyorsa da bence eminönü-sirkeci tarafındaki saatçilere bir gidilip sorulabilir...
Kullanıcı avatarı
Redliner

Re: saat tamir aleti

Mesaj watchking » 15 Ağu 2010, 19:33

Merhaba, benim bu alete ihtiyacım var. Fiyatını araştırdıktan sonra bana bir fiyat çıkartır mısınız?
Kullanıcı avatarı
watchking

Re: Saat Tamir Aleti

Mesaj Colortıme » 18 Ağu 2010, 21:19

Çok güzel bir zımba takımı ve deve boynudur arkadaşım,aynısından bende de var,tavsiyem satmamandır,çünkü nesli tükenmiş bir zımba takımıdır,elindeki takım bozulmamış yıpranmamış ve az kullanılmış bir takım,illa satıcam dersen kıymetini bilecek bir ustaya
sat derim,fiyatına gelince bu takımın muadili bile olmayacak zımba takımlarının fiyatları minımum 300-400 liradan başlıyor,örnek 80 li bir zımba takımı ebay'de 180 dolar ancak yol parası ve gümrüğü ile 250 doları buluyor.İstanbul-Ankara-İzmir deki parça satan arkadaşlarımızdada güzel takımlar var,ama elindeki zımba takımı ultra bir takımdır
kullanacak usta gözü gibi bakar herhalde,ve tavsiyem 1000 liradan aşşagı verme talip olanlar kızmasınlar ama , bırakın manevi değerini gerçekten çok değerli bir el takımı,ustalar zaten bilir,benim için BERGEON takımdan daha değerli.
Saygılar.
Kullanıcı avatarı
Colortıme

Mesaj erkan37 » 23 Ağu 2010, 05:58

Tüm cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dediğim gibi bu aletler dededen kalma ve ben 1-2 milyar gibi fiyatlara vermeyi düşünmüyorum. İkisi için 20.000 tl diyorum, ilgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

Resim
Kullanıcı avatarı
erkan37

Mesaj Colortıme » 23 Ağu 2010, 16:13

erkan37 yazdı:Tüm cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dediğim gibi bu aletler dededen kalma ve ben 1-2 milyar gibi fiyatlara vermeyi düşünmüyorum. İkisi için 20.000 tl diyorum, ilgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

Resim

Kimseye saygısızlık yapmak istemem,arkadaşımız açıklama istedi,fiyatı konusunda bilgi istedi,herhalde bu zımba takımının biri Vincent van Gogh,diğeri Pablo Picasso,olmalı.
Özür diliyerek, sadece arkadaşların mesajlarını bekliyorumuna yanıt olarak.
İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci demekten başka bişe gelmedi aklıma,allah gönlünüze göre versin efendim.
Saygılar.
Kullanıcı avatarı
Colortıme

Mesaj erkan37 » 23 Ağu 2010, 16:25

Colortıme yazdı:
erkan37 yazdı:Tüm cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dediğim gibi bu aletler dededen kalma ve ben 1-2 milyar gibi fiyatlara vermeyi düşünmüyorum. İkisi için 20.000 tl diyorum, ilgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

Resim

Kimseye saygısızlık yapmak istemem,arkadaşımız açıklama istedi,fiyatı konusunda bilgi istedi,herhalde bu zımba takımının biri Vincent van Gogh,diğeri Pablo Picasso,olmalı.
Özür diliyerek, sadece arkadaşların mesajlarını bekliyorumuna yanıt olarak.
İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci demekten başka bişe gelmedi aklıma,allah gönlünüze göre versin efendim.
Saygılar.

ben fikrimi söyledim fiyat konusunda, sizce ne kadar eder peki ?
Kullanıcı avatarı
erkan37

Mesaj Clk » 23 Ağu 2010, 16:34

Kusura bakma ama burada müdahale etmek durumundayim. Soru yönelttikten sonra okumuyormus gibi bir izlenim aliyorum. Yukarida Colortime gayet net bir sekilde fikrini söylemis 1000 TL'den asagi vermeyin diye. Bu takimin ederine isaret eder.

Akabinde tekrar soruldu diye yine Colortime cevabini vermis ve esprili bir yaklasim ile 20.000 TL'nin imkansiz oldugunu belirtmis.

Simdi 20.000 TL fiyat cekildi diye; 1000 TL lik ürün 5000 TL mi olmali? Ya tutarsa !!!!!

Her forum üyesine sesleniyorum... Görüslere deger verilmiyor ise hic sormayin daha iyi....
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Sonraki

Dön TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners