TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Omega Master Club / Sadece Omega

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Omega Master Club / Sadece Omega

Mesaj altıkırkbeş » 24 May 2015, 23:16

Dükkanı belediyeye kapattırmaya mı niyetlisin :D :D
Çingene yazdı:Bide birileri rolex mi dedi? :lol: Hangi datejust bi aquaterra kadar estetik olabilir ki.
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj Yase » 24 May 2015, 23:24

necati yazdı:
Çingene yazdı:Resim

Resim

Resim

Geç gördüm konuyu yaw...
Tüm paylaşımlara :thumbup:

Bide birileri rolex mi dedi? :lol: Hangi datejust bi aquaterra kadar estetik olabilir ki.

Bu Omeganın mavisine hastayım :super:

Ben de kadranın çizgili olmasını çok beğeniyorum.
Yase

Mesaj kilimanjaro » 24 May 2015, 23:24

Hazır kızım bana gelmişken , tv de bir Çağan Irmak filmini onunla beraber izlemeye başlamışken , sonu omegaya iliştirilecek birkaç şey fısıldamak istiyorum.... eee tabii ki 3. kadehin etkisini yadsımadan ...
Üniversite yıllarında , aydın olma iddiası taşıyan parlak yıldızlarken telli telli diyerek otostop çekip gideceğimiz yerlere gitmeye çalışırdık.
İnandığımız bir çok şey vardı ... ama en önemlisi işçi sınıfı diktatörlüğü idi ... aslında küçük burjuva özlemleri olan pırıl pırıl çocuklardık ... ay hep büyülüydü , deniz ise hep yakamoz ... bu ülkenin büyülü kenti ise haramilerin karargahı ... ve biz haramilerin saltanatını yıkacaktık ...
Şimdi orta yaşa gelmiş bireyler olarak büyümeye devam etme uğraşındayız ... o zamanlar gizli gizli özlemlerimiz vardı ... lewis kot giymek , converse giymek , iyi bir saate sahip olmak gibi ... bunlar birbirimize söyleyemediğimiz şeylerdi.
Konuyu saate getirdim ya ... bülbül gibi şakırdarım şimdi ... bu forumu çok seviyorum ama şu omega-rolex muhabbeti canımı sıkıyor ... bu ülkenin gerçekleriyle boğuşmuş insanların omega edinmesinin daha sindirilebilir olduğunu düşünüyorum ( kapkaranlık bir odaya benimle beraber sokulmadan önce birilerine dedesinden kalma omegayı vermeye direnen arkadaşımı saygıyla anıyorum )
Neyse dostlar ... kızım bişeyler anlatmaya çalışıyor ... unutursam kulağıma fısılda baba diyor ...

sevgiyle ...
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj altıkırkbeş » 24 May 2015, 23:35

Şerefe abi :champ: :champ:
kilimanjaro yazdı:Hazır kızım bana gelmişken , tv de bir Çağan Irmak filmini onunla beraber izlemeye başlamışken , sonu omegaya iliştirilecek birkaç şey fısıldamak istiyorum.... eee tabii ki 3. kadehin etkisini yadsımadan ...
Üniversite yıllarında , aydın olma iddiası taşıyan parlak yıldızlarken telli telli diyerek otostop çekip gideceğimiz yerlere gitmeye çalışırdık.
İnandığımız bir çok şey vardı ... ama en önemlisi işçi sınıfı diktatörlüğü idi ... aslında küçük burjuva özlemleri olan pırıl pırıl çocuklardık ... ay hep büyülüydü , deniz ise hep yakamoz ... bu ülkenin büyülü kenti ise haramilerin karargahı ... ve biz haramilerin saltanatını yıkacaktık ...
Şimdi orta yaşa gelmiş bireyler olarak büyümeye devam etme uğraşındayız ... o zamanlar gizli gizli özlemlerimiz vardı ... lewis kot giymek , converse giymek , iyi bir saate sahip olmak gibi ... bunlar birbirimize söyleyemediğimiz şeylerdi.
Konuyu saate getirdim ya ... bülbül gibi şakırdarım şimdi ... bu forumu çok seviyorum ama şu omega-rolex muhabbeti canımı sıkıyor ... bu ülkenin gerçekleriyle boğuşmuş insanların omega edinmesinin daha sindirilebilir olduğunu düşünüyorum ( kapkaranlık bir odaya benimle beraber sokulmadan önce birilerine dedesinden kalma omegayı vermeye direnen arkadaşımı saygıyla anıyorum )
Neyse dostlar ... kızım bişeyler anlatmaya çalışıyor ... unutursam kulağıma fısılda baba diyor ...

sevgiyle ...
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj necati » 24 May 2015, 23:46

Üstat, Rolex-Omega söylemlerini ciddiye almadan, sadece lakırdı olarak algılamak daha doğru olur bence. Her iki saate sahip değilim ancak ben de bazen karışıyorum bu tür sohbetlere. İnce göndermelerle eğlenmek amaçlı yazışmalar olarak görüyorum.
Bu arada buluşmaya Omeganı getirmeyi unutma :thumbup:
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj kilimanjaro » 25 May 2015, 00:12

yok yok ... kimseyi yadırgamış değilim ... sadece bu ülkede yaşamakla ilgili birşeyler demek istedim o kadar.
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj Architecte » 25 May 2015, 01:00

Bu ülkede yaşamakla ilgili söylemek istediklerin, tespitlerin ve serzenişlerin çok isabetli olmuş sayın kilimanjaro :thumbup: Yazdıklarının altına imzamı atarım

Dostça arkadaşça atışmaların dışında aslında evet! Omega'nın başka saatlerle kıyaslanamayacak kadar derin ve büyük bir geçmişi var ülkemiz açısından.

Babamdan kalan ve Anneannemin evlilik hediyesi olarak verdiği Omega saatler annemin sandığında duruyor. Yalvarırcasına sadece fotograflarını çekmek için istiyorum arada, lakin çıkarmıyor. Açarsın bozarsın diyor. Bu konuda kötü bir şöhretim var çünki. Omega'nın, hemen hemen her evde asil ve müstesna bir yere sahip olduğunu ifade etmek için espirili ve masum bir dille malum saatle kıyasladım. Biraz da Rolex lobisi kışkırttı diyebilirim :D

Lakin şu da bir gerçek ki, Omega ülkemizin horologi tarihinde yer edinmiş, binlerce hikayesi olan, kıyas kabul etmez bir saat markasıdır. :thumbup:

Kırdığımız, üzdüğümüz kimse varsa yakamıza yapışabilir :( Sevgiyle
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
Kullanıcı avatarı
Architecte

Mesaj Baran » 25 May 2015, 07:07

Omeganın ulkemizle olan iliskisi nedir gercekten bilmedigim icin soruyorum ne bilim bilezigi falan Kastamonudami uretiliyordu :)
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 74 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners