Çingene yazdı:Bide birileri rolex mi dedi?Hangi datejust bi aquaterra kadar estetik olabilir ki.
Çingene yazdı:Bide birileri rolex mi dedi?Hangi datejust bi aquaterra kadar estetik olabilir ki.
necati yazdı:Çingene yazdı:![]()
Geç gördüm konuyu yaw...
Tüm paylaşımlara![]()
Bide birileri rolex mi dedi?Hangi datejust bi aquaterra kadar estetik olabilir ki.
Bu Omeganın mavisine hastayım
kilimanjaro yazdı:Hazır kızım bana gelmişken , tv de bir Çağan Irmak filmini onunla beraber izlemeye başlamışken , sonu omegaya iliştirilecek birkaç şey fısıldamak istiyorum.... eee tabii ki 3. kadehin etkisini yadsımadan ...
Üniversite yıllarında , aydın olma iddiası taşıyan parlak yıldızlarken telli telli diyerek otostop çekip gideceğimiz yerlere gitmeye çalışırdık.
İnandığımız bir çok şey vardı ... ama en önemlisi işçi sınıfı diktatörlüğü idi ... aslında küçük burjuva özlemleri olan pırıl pırıl çocuklardık ... ay hep büyülüydü , deniz ise hep yakamoz ... bu ülkenin büyülü kenti ise haramilerin karargahı ... ve biz haramilerin saltanatını yıkacaktık ...
Şimdi orta yaşa gelmiş bireyler olarak büyümeye devam etme uğraşındayız ... o zamanlar gizli gizli özlemlerimiz vardı ... lewis kot giymek , converse giymek , iyi bir saate sahip olmak gibi ... bunlar birbirimize söyleyemediğimiz şeylerdi.
Konuyu saate getirdim ya ... bülbül gibi şakırdarım şimdi ... bu forumu çok seviyorum ama şu omega-rolex muhabbeti canımı sıkıyor ... bu ülkenin gerçekleriyle boğuşmuş insanların omega edinmesinin daha sindirilebilir olduğunu düşünüyorum ( kapkaranlık bir odaya benimle beraber sokulmadan önce birilerine dedesinden kalma omegayı vermeye direnen arkadaşımı saygıyla anıyorum )
Neyse dostlar ... kızım bişeyler anlatmaya çalışıyor ... unutursam kulağıma fısılda baba diyor ...
sevgiyle ...
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 74 misafir
|