TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Omega Master Club / Sadece Omega

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Omega Master Club / Sadece Omega

Mesaj Çingene » 25 May 2015, 07:12

-Rolex? :lol: :lol: :lol:
-Omega.
-Beautiful.

Resim

Tabiki bunlar tatlı atışmalar. Yoksa kral sub'a saygıyla eğiliyorum :super:
Ama kralda hariç bu rolex çok çirkin yaw :lol: terra candır, diğeri markadan dolayı heyecandır.
Çingene'ye beylik vermişler...
Kullanıcı avatarı
Çingene

Mesaj Clk » 25 May 2015, 08:00

Cingene, reklam kokuyor buralar :D Ian Flemming kimseden para almamisti Bond'un saat markasini belirlemek icin ;)

Tabii Bond Türklesti saati Omega oldu mertligi kaybetti paraya mahkum oldu o ayri. Ahhhh ahhh, su kapitalizm, Bond'u bile madara etti :cry:

Not: Bu Bond James Bond, bizim patron Bond degil :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj necati » 25 May 2015, 12:31

kilimanjaro yazdı:yok yok ... kimseyi yadırgamış değilim ... sadece bu ülkede yaşamakla ilgili birşeyler demek istedim o kadar.

Memleket meselelerine girmeyelim Kilimanjaro. Ruh sağlığımızı bozmaktan başka bir işe yaramıyor. 2 yıldır haber izlememeye çalışıyorum. Yine de youtube ta aşağıdaki gibi haberlere denk geliyorum bazen.
https://www.youtube.com/watch?v=m_R0aAq9jDU
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj kilimanjaro » 25 May 2015, 12:41

necati yazdı:
kilimanjaro yazdı:yok yok ... kimseyi yadırgamış değilim ... sadece bu ülkede yaşamakla ilgili birşeyler demek istedim o kadar.

Memleket meselelerine girmeyelim Kilimanjaro. Ruh sağlığımızı bozmaktan başka bir işe yaramıyor. 2 yıldır haber izlememeye çalışıyorum. Yine de youtube ta aşağıdaki gibi haberlere denk geliyorum bazen.

güzel video ve yaşasın yurdum insanı :thumbup: ... bu arada memleket meselesine falan hiç girmedim ki usta ben ... saygılar :thumbup:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj necati » 25 May 2015, 12:45

kilimanjaro yazdı:
necati yazdı:

güzel video ve yaşasın yurdum insanı :thumbup: ... bu arada memleket meselesine falan hiç girmedim ki usta ben ... saygılar :thumbup:

Demek ki benim giresim varmış :lol:
Bu da umutları zayıflatan bir diğer faktör. Sandık Oyunları, Trafoya Kedi Ziyaretleri.
https://www.youtube.com/watch?v=4zilgmg8U0Y
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj SeRxx » 25 May 2015, 13:02

necati yazdı:
SeRxx yazdı:Yok abi test sürüşleri [emoji106]

Bg17 yazdı:Serkan :champ: yeni mi geldi?

Serkan, test sürüşünde sakınca yok ama artık sırada Panerai yada Rolex olmalı bence [emoji106]

Panerai belki olabilir abi ama Rolex alabilmem için öncelikle fiyatının hak ettiği seviyelere inmesi gerekiyor ;) [emoji106]
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj SeRxx » 25 May 2015, 13:05

Paylaşımlara devam edelim :champ:

Omega Speedmaster '57

Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj onatozer » 25 May 2015, 13:09

Baran yazdı:Omeganın ulkemizle olan iliskisi nedir gercekten bilmedigim icin soruyorum ne bilim bilezigi falan Kastamonudami uretiliyordu :)

Omeganın ulkemizle olan iliskisi belki de Mustafa Kemal'in Omega saatinin parçalanması suretiyle kendisine hiçbir şey olmamasıdır. Bu olay, Anadolu'nun pek çok yerinde, farklı anlatılır. Bu olay, yazılı olarak en güzel şekilde Ruşen Eşref Ünaydın'ın "Mustafa Kemal ile Mülakat" adlı eserinde şöyle verilir:

"Buraya kadar muhaveremizi sakin bir vaziyette dinleyen Yüzbaşı Cevat Bey, Paşa'nın yaveri; kalın, sertliği hoşa giden bir sesle: "Bu şarapnel parçasından biri Paşa'nın göğsünü okşamıştır!“ dedi.

- Nasıl? Dedim. Paşa, tespihi ile oynuyordu. Cevat Bey, parlak çizmelerindeki mahmuzları şıkırt yaparak, göğsünün sol tarafındaki nişan kurdeleleri sırası ve ipek kordonu kabaresine şöyle anlatıyordu:

-Bulunduğumuz yer tamamen muhacimlerin arası idi. Paşa da ilerleyen efradımızı seyrederken göğsüne bir şeyin kuvvetlice çarptığını duymuştur.
-Evet sağ taraftan ceketimde bir kurşun yeri gördüm. Yanımda bulunan zabit (Rahmetli Nuri Conker Bey) "Efendi, vuruldunuz" dedi. Ben böyle bir söz şuyu bulursa askerimizin kuvve-i maneviyesi üzerinde yapacağı tesiri düşündüm. Elimle zabitin ağzını kapadım. "Sus" dedim.
Cevat Bey devam ediyordu.
- “Bir şarapnel misketi, göğsünün sağ tarafına, tamamen Omega saatinin bulunduğu cebe isabet etmişti.
Saat, parça parça oldu, fakat o darbe, Paşanın göğsünde hafif bir leke bırakmaktan ileri geçmemiştir.” dedi.
- O saat sizin için tarihi bir saattir. Görebilir miyim efendim? dedim.
Paşa;
- "O saatin enkazını, bu muharebeden sonra Liman Paşa hatıra olarak aldılar. Bana da kendilerinin aile-i asalet arması havi bulunan saatlerini verdiler.
Cevat Bey saati gösterdi.Omega markalı siyah bir saat.Arkasında bir taç ve “ L. 2. "markaları ve Paşanın kırılan saati de Mekteb-i Harbiyeden beri sakladığı Omega markalı kuvvetli bir talebe saati imiş. Cevat Bey Zenıth marka bir bilezik saatini gösterdi ki onu Mustafa Kemal Paşaya o kurşunun değdiği esnada yanında bulunan genç Mülazım vermiş.
Askerin bu kadar yanında giden, onlara ön ayak olan bir Kumandana en zorlu düşmanların bile dayanamayacağına aklım eriyordu. Omega saati, Türk Milleti için kendini feda etti, Komutan Mustafa Kemal'i kurtardı. Türk ordusunun kumandanını, Türk Milletini ve insanlığı kurtardı.
Geçen yıl biz alan kılavuzları bu saatlerin akıbetini araştırdık.
Kırılan Saat; Bir heyet Almanyaya gitmiş, Liman Von Sanders'in evini bulmuş. O tarihte Liman Paşa ölmüş. Kapıyı ikinci eşi açar, saat istenir, alınan yanıt ise aynen şu: Evimize hırsız girdi tüm kıymetli eşyalarımızla birlikte paşanın madalyaları vb. de çalındı. Bu saat de çalındı der. Yani saat kayıp.
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: depechemode, scarbo ve 138 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners