TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Omega Master Club / Sadece Omega

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Omega Master Club / Sadece Omega

Mesaj MertYe » 25 May 2015, 16:36

OnatOzer :champ:

kilimanjaro :champ:

Omega saatim yakınlarda değil yakınımda olsa güzel bir resimde patlatırdık bu yazıların üzerine.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj kilimanjaro » 25 May 2015, 18:16

Resim
Mert bu senin icin gelsin...
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj Bg17 » 25 May 2015, 18:25

kilimanjaro yazdı:Hazır kızım bana gelmişken , tv de bir Çağan Irmak filmini onunla beraber izlemeye başlamışken , sonu omegaya iliştirilecek birkaç şey fısıldamak istiyorum.... eee tabii ki 3. kadehin etkisini yadsımadan ...
Üniversite yıllarında , aydın olma iddiası taşıyan parlak yıldızlarken telli telli diyerek otostop çekip gideceğimiz yerlere gitmeye çalışırdık.
İnandığımız bir çok şey vardı ... ama en önemlisi işçi sınıfı diktatörlüğü idi ... aslında küçük burjuva özlemleri olan pırıl pırıl çocuklardık ... ay hep büyülüydü , deniz ise hep yakamoz ... bu ülkenin büyülü kenti ise haramilerin karargahı ... ve biz haramilerin saltanatını yıkacaktık ...
Şimdi orta yaşa gelmiş bireyler olarak büyümeye devam etme uğraşındayız ... o zamanlar gizli gizli özlemlerimiz vardı ... lewis kot giymek , converse giymek , iyi bir saate sahip olmak gibi ... bunlar birbirimize söyleyemediğimiz şeylerdi.
Konuyu saate getirdim ya ... bülbül gibi şakırdarım şimdi ... bu forumu çok seviyorum ama şu omega-rolex muhabbeti canımı sıkıyor ... bu ülkenin gerçekleriyle boğuşmuş insanların omega edinmesinin daha sindirilebilir olduğunu düşünüyorum ( kapkaranlık bir odaya benimle beraber sokulmadan önce birilerine dedesinden kalma omegayı vermeye direnen arkadaşımı saygıyla anıyorum )
Neyse dostlar ... kızım bişeyler anlatmaya çalışıyor ... unutursam kulağıma fısılda baba diyor ...

sevgiyle ...

Cok sevdigim bir kavram var, zeitgeist, zamanin ruhu... O ruhu yakalamak gerekiyor, ne gecmisini inkar edeceksin, nede saplanip kalacaksin. Ikisini de yapanlar bolcana mevcut...

Degisim her zaman vardi, adapte olamayan yok oldu.. O nedenle 'devrimcilik' ten vazgecmemek lazim, zamanin ruhunu okuyarak...

Saate gelirsek, alti ustu bi kol saatinden bahsediyoruz. Yani firmalarin satmak icin olusturdugu marka imajini satin alan ve bunu kendimizce rasyonelestirmeye calisan kisileriz... Kimimiz teknik olarak ustun olmasini onemsiyor, kimimiz tarihcesini, kimimiz de sagladigini dusundugu imaji...

Bu cervevede baktigimda omega ile rolex arasinda bir fark oldugunu dusunmuyorum...ama onemli olan takana ne hissettirdigi, o nedenle duygu konusunda herkes hakli, huzursuz edecek bir metaya sahip olmak ve buna hobi demek uc derecede mantiksiz..
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj zafeer » 25 May 2015, 18:41

Onatozer,klimanjaro :champ:
Elinize sağlık
Kullanıcı avatarı
zafeer

Mesaj kilimanjaro » 25 May 2015, 18:45

Hay allah ya Başar bak yine aynı fikirdeyiz ... rakı muhabbeti uzun olacak ... bak bir konu daha çıktı :thumbup: :champ:

zafeer teşekkürler :champ:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj Bg17 » 25 May 2015, 18:47

onat, kilimanjaro :champ: acayip keyif aldim yazilardan...

Anitkabirde bir saat kosesi vardi diye hatirliyorum, belki bir ankarali gittiginde fotoraflari pylasir...

Bir de ataturk ve patek hikayesi var, forumda mevcuttu...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj hakan1970 » 25 May 2015, 18:55

Onat[emoji106]
Kilimanjaro[emoji106]
Omega mı sattığıma pişman olmaya başladım
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullanıcı avatarı
hakan1970

Mesaj Clk » 25 May 2015, 19:04

OnatOzer yazdı:Omeganın ulkemizle olan iliskisi belki de Mustafa Kemal'in Omega saatinin parçalanması suretiyle kendisine hiçbir şey olmamasıdır.[i]

Öncelikle bu vesile ile ATA'mizi saygi ile analim :champ:

Siz böyle costukca, TSF daha da güzellesiyor. :super:

Serxx, fiyat ile ilgili yazdigin cümlelere cok güldügümü bilmeni isterim. :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 46 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners