Bond , buralarda mısın ?
Omega paylaşımları için açılan bu konuda yazılanlar için yorum yapmanı bekliyorum ... lütfen insanlar özgürdür dilediklerini yazar deme kardeşim ... bu durumda özgürlüğümü sonuna kadar kullanırım.
SeRxx yazdı:
kilimanjaro yazdı:Bond , buralarda mısın ?
Omega paylaşımları için açılan bu konuda yazılanlar için yorum yapmanı bekliyorum ... lütfen insanlar özgürdür dilediklerini yazar deme kardeşim ... bu durumda özgürlüğümü sonuna kadar kullanırım.
mitvaa yazdı:
Clk yazdı:OnatOzer yazdı:Clk yazdı:http://www.take5people.com/wp-content/uploads/2014/03/Take5-case-study-EN-.pdf
Customer background kismina dikkatinizi cekerimfrom high range through to childeren's watch
Rüyamda gördüklerim bunlar
Pembe Rüyalar son buldu, ben de kabusları paylaşıyorum Ozaman:
Bu karelerin hiçbiri göbeğimi kasırken bulduğum Google'dan, instagramdan alıp ahkam kestiğim kareler degil, canlı kanlı kareler. Bunun disinda da üyelerin bana attığı bu tarz hata icerikli özel danışma mesajlarını Kişilerin izni olmadığı için paylaşmıyorum.![]()
Kaç yıl uğraştık, çok çalıştık diye abarta abarta anlatılan çift renk seramik bezellerin Çin'deki sahte saatçilerin kaç günde kopyalayıp satışa sunduklarını düşünürsek, Rolex Çin'e taşınırsa enazından kopyacı çekiklerden birşeyler kaparlar belki.![]()
![]()
![]()
Lutfen yanlış anlaşılmasın benim sozum Rolex'e degil, aksine çok takdir ettigim, beğendiğim bir marka. Benim derdim gözü kapalı fanatizme. Takımın, memleketin fanatizmi gibi markanın fanatizmini de anlayamıyorum.
Hele ki insanların heves edip, para döküp aldığı seylere cer-cop-teneke denecek fanatizmi hiç anlayamıyorum. Şahsım adına AP'den Panerai'ye Rolex'den Seiko'ya her markaya eşit sempatide yaklaşıp, üstünlüklerini de eksiklerini de saatseverler ile paylaştığımı düşünüyorum. Hatta açık gördüğüm an sahip olduğum markalar dahil ciddi eleştrilerde bulunmaya çalışıp el oğlunun markasını sempatimden dolayı savunmamaya çalışıyorum.
Bir saat forumunda her saatin iyi yanını kotu yanını tartışmak lazım, hiçbiri babamızın markası olmadığı için durduk yere ne yermeye ne yüceltmeye gerek yok.
Bir markanın patronu birinin babası ise orasını bilemiyorum tabi![]()
Güzelim başlığı kirletmek istemiyordum aslında ama galiba bu Mesajı atmam gerekiyordu.
Onat, aynen bekledigim cevap. Bu noktada da beni sasirtmadiginiz (Serxx, Onat) icin tesekkürler![]()
Fanatizm ile ilgili bir kac cümle yazip sizi "Made in China-Swiss Made" basliginizda yalniz birakayim.![]()
Clk diyor ki Omega saat parcalarinin en az %30'u (bunun %49'a kadar yolu var) Cin'den geliyor. Gercek fanatikler önce yalanliyor, sonra Clk buraya Swatch Grubun Cin'de sahip oldugu 3-4 fabrikadan birisini ve Cin ile Omega iliskisi üzerine farkli agizlardan makaleler sunuyor, gercek fanatiklerden cok akademik bir cevap geliyor. Ama Rolex teneke![]()
![]()
Ben 10 yas üzeri oldugunuzu düsünüyordum
![]()
Clk diyor ki deger kaybi aktuel liste fiyatlari üzerinden %50. Gercek fanatikler cevap yaziyor. ama PO 2500 ve PO 8500 ayri seriler. BMW 320 coupe ile BMW 420 Coupe ayni araclar. Simdi BMW 320'nin adini degistirip farkli motor kullandi diye 7 serisi fiyatina mi satmali 420'yi? Gercekci olup beyler![]()
Olay daha da vahim boyutlara geliyor. Rolex seramik bezelin 2 günde replikalarinin yapildigi konusuluyor. Teknik olarak arada ki farki, hatta replikalarda ki malzemenin seramik olmadigini anlatirdim ama bu seferde cevap olarak ama bezelde ki Rolex tac'i tam ortalanmamis gibi bir cevap alirim diye korkuyorum![]()
Clk hep elestiren oldu. En sevdigi marka Rolex icin "eger müsterisine taahhüt ettigi kaliteyi sunmuyorsa Rolex cöptür" dedi. Ama buna ragmen fanatik ilan edildi. Gercek fanatikler ise "Made in China-Swiss Made" bir marka icin bir araya gelip saf olusturdu:
Benden bu baslikta bu kadar. Sonucta Japon ürünleri disinda Asya menseeli saatler üzerine yazmak pek huyum degildir.![]()
![]()
![]()
Forza "made in China-Swiss Made" Forza Oymega
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 124 misafir
|