Voyager72 » 30 May 2015, 22:31
Bir g羹n formda gezerken Steinhart NAV B-UHR TSF Special Edition ile kar覺lat覺m. Bu saate deyim yerindeyse vuruldum. Bir saat bu kadar g羹zel mi tasarlan覺r. Saatin maceras覺n覺, saatin dizayn覺 i癟in yap覺lan fikir al覺 verilerinin zevkle okudum. rnek saatin kutu a癟覺l覺覺n覺 izledim. Saatin kendisi ( bu arada ben SS taraftar覺y覺m ), kutusu, yedek kay覺覺, yedek arka kapa覺, kay覺 deitirme aparat覺 ile g繹rd羹羹 anda insan覺 cezbeden bir b羹t羹nl羹k oluturmutu.
Sitede kutusunu g繹rd羹羹m zaman bu saatten benimde olmal覺 diye d羹羹nd羹羹m羹, insan覺 cezbeden 癟elik arka kapa覺n覺 g繹rd羹羹m zaman saati ka癟覺rm覺 olman覺n verdii pimanl覺覺 hat覺rl覺yorum. ( Oysa saat projesi balayal覺 5 y覺l, tamamlanal覺 4 y覺l olmu ). Yedek 癟elik arka kapa覺na, saati 繹m羹r boyu sahibine ait yapacak kelimelerin yazd覺r覺lmas覺n覺n inan覺lmaz g羹zel olduunu d羹羹nd羹m.
Bu saate sahip olman覺n imkans覺z olduunu d羹羹n羹yordum. 襤mkans覺z olduunu bile bile arka kapa覺na kendi yazd覺rd覺覺m, 繹zel bir mesaj覺 i癟eren bir Steinhart TSF Special Edition saati koluma takman覺n hayalini kuruyordum.
En son
Voyager72 taraf覺ndan 30 May 2015, 22:58 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.