Voyager72 » 31 May 2015, 10:22
Steinhart NAV B-UHR TSF Special Edition saat projesi balayal覺 5 y覺l ve tamamlanal覺 4 y覺la yak覺n bir zaman ge癟mi. Forumda mesajlardan bu saatin hala 繹nemli bir hayran kitlesi olduunu g繹r羹yorum. Bence bu saati kolunda g繹rmek isteyen 繹nemli bir kitle var. Steinhart saat projesinin balamas覺n覺n 5. Y覺l覺nda, Steinhart NAV B-UHR TSF Special Edition Serie 2 nin hayata ge癟irilmesi m羹kemmel olmaz m覺 ?
Forumda bu 繹neriyi bu kadar detayl覺 olmasa bile dile getiren baz覺 mesajlara olduunu g繹rd羹m. Yine bu mesajlara 癟eitli gerek癟eler ile 癟ok olumlu yan覺tlar verilmediini g繹zlemledim. Bu kadar g羹zel bir saati form 羹yelerinin kollar覺na takmalar覺na engel olunmamas覺 gerektiini d羹羹n羹yorum. Hem serie 2 de ana seriden orijinalinden g繹rsel olarak k羹癟羹k farkl覺l覺klar i癟erebilir ( 繹nerim ilk seride turuncu olan 1 in yan覺 s覺ra 2 ninde turuncu olmas覺) , mekanizma olarak biraz farkl覺 bir mekanizma kullan覺labilir. (San覺r覺m TSF de kullan覺lan mekanizma art覺k bulunmuyor). Steinhart' ta bulunan ilk saatin teknik bilgilerini baz alarak s癟ok h覺zl覺 bir ekilde Serie 2' yi oluturmak m羹mk羹n olmaz m覺?
En son
Voyager72 taraf覺ndan 31 May 2015, 10:36 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 2 kere d羹zenlendi.