Arkadaşlar herkese merhaba,
Bende çogu yeni üye gibi uzunca bir zaman forumda sessiz takipçilik yaptıktan sonra, nihayet bugün size kendimi tanıtmak istedim. Biraz yoğun çalışma temposundan biraz da üşengeçlikten olsa gerek kısmet bugüneymiş.
34 yaşındayım ve Kayseri de yaşıyorum. Saat merakım uzun yıllardır var ve çevremde genelde saat konusunda danışılan adam modundayım. (Tabi forumdaki üstadların yanında çırak bile olamam)
Genel tercihlerim otomatik ve kurmalı vintage makinelere yönelik. Biraz da bütçe fiyat/performans uygunluğu sebebiyle Japon güzelleri ile haşir neşir durumdayım. (Orient Mako XL Blue). Vintage tarzında da 60 lardan kalma piyasada da bolca bulunan 17 taşlı 1 adet Hislon ve 10 gün kadar önce gittigidiyordan açık artırma ile aldığım yine 17 taşlı ve tarih göstergeli Atomik De Luxe saatim mevcut.
Ayrica 1 tane de Dedemden kalan Singer markalı T.C.D.D. Uçan Tekerlek kadranlı köstekli saatim var. Bütün bakımlarını yaptırıldı, tıkır tıkır çalışmakta, özel muhafaza ile saklayıp inşallah torunuma bırakacağım.
Günlük kullandığım Escape in bir Quartz modeli var.
Şimdilerde ise hedefim forumda tanıştığım Raketa Big Zero modeli (yakın zamanda inşallah) ve biraz bütçe ayarlaması yaptıktan sonra İsviçreli bir otomatik sahibi olmak. İnşallah Tissot PRS516 Cronograph olmadı Le Locle ile Swiss dünyasına giriş yapmak istiyorum.
Şimdilik benden bu kadar herkese iyi forumlar dilerim.