kilimanjaro » 28 Haz 2015, 19:10
襤zledim pampa 癟ok teekk羹rler.Ama 羹pheli yakla覺yorum.Sonu癟ta vakumlu 癟elik 羹retimi 癟ok ciddi bir yat覺r覺m gerektirir.Yanl覺 anla覺lmas覺n rolex elbette bu yat覺r覺m覺 yapacak g羹ce sahip.Sizlerden bildiim kadar覺yla rolex y覺lda 1 milyon saat 羹retiyor ( yan覺l覺yorsam l羹tfen d羹zeltin ) imdi bir mant覺k y羹r羹t羹yorum ... benim dandik seamaster 166 gr bilezii dahil.Kay覺 silikon , alt覺n ve dier non-ferrous metalleri 癟覺kar覺rsak rolex in 羹rettii saatlerin ortalama 140 gr a覺rl覺覺 olduunu d羹羹nelim.Bu da 140 ton vakumlu 癟elie denk gelir.
D羹nyada bu kadar kaliteli 癟elik 羹reten markalar akl覺ma gelince hi癟 de fizibil gelmedi y覺lda 140 ton 癟elik 羹retmek.Hele de bu kadar ciddi bir kalite kontrol mekanizmas覺 varken rolex in.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me
Ernesto Che GUEVARA