TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Çok Yeni Bir Saatseverden Düşünceler...

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Çok Yeni Bir Saatseverden Düşünceler...

Mesaj razz » 20 Ağu 2010, 23:51

Sonuçta her iki saat de son kullanıcıya gitti.. Ama ben forumdan bir arkadaşımıza gitsin isterdim..
Bence bu teklif vb. mesajlara karşı olabilecek en iyi önlem site üzerinden özel mesaj gönderimini kapatmak.. sahibinden.com'da bu yok, belki özel olarak talep edilirse uygulanabilir.. 3000USD'lik saate sadece yazarak ve sanal ortamda 750 TL teklif etmek kolay, telefon açıp da bunu yüzüme söylesin bakalım..
Neyse.. Bond bir şekilde bu projeyi hayata geçirirse en azından biz ( forum üyeleri ) ve bizim gibiler bu saat satış sitesine sahip çıkar diye ümit ediyorum.
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj 2fast4u » 21 Ağu 2010, 00:08

orıs ın hangı modelı ıdı onun sıfırnı bılen yokken ıyı ıkıncı elını anlayan sahıbınden manzaralı kazlar varmıs demekkı:)bu arada bırısı yazmıstı kımdı kımdı bond sendın herhalde sıfır ıkıncı el luks tuketım sıtesı vardı yabancı kaynaklı ısmı neydı sıtenın
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Bond » 21 Ağu 2010, 00:23

Razz dostum çok yakın zamanda olmasada açarız sanıyorum. En azından büyük bir yer olmasada dediğin gibi aramızda kullanırız. Aslında forumdaki satış kısmımız baya düzenli az önce açıp söyle bir baktımda tekrardan. Özellikle başlıkların bile aynı formatta olmasına dikkat ediyorum. İnci gibi dizilmiş hepsi :D Bazı ilanlar ise gerçekten yabancı sitelere dahi örnek olacak kadar düzenli ve özel. Senin ve diğer bazı üyelerin açtığı ilanlar ve genel düzenli hali diğer üyelerede daha özenli ilan açma konusunda teşvik edici oluyor sanki. Elbette belli bir bütçenin üstü saatlerin Türkiyede bu tarz ortamlarda kolay satılmasını beklemek hayal olur ama biz doğru yoldayız bence.

Bir yer olacaksa zaten hep beraber özelliklerine karar vererek açarız. :thumbup:

2Fast bu link sana geliyor :D :arrow: http://www.jameslist.com/
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj 2fast4u » 21 Ağu 2010, 00:35

tamam ıste buydu james kardesımı nasıl unuttum ben yaw ...007 ye selam:) tabıı senın ıcın kolay adasın dımı ...:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Monarch » 26 Ağu 2010, 22:02

gg'de gezerken tesadüfen gördüm, güldüm geçtim. 4 ayrı link vereceğim, clk özellikle sizden rica ediyorum bir göz atın, ne dersiniz şu linklere.

1. Rolex Yacht Master - 2.890.- TL http://urun.gittigidiyor.com/ROLEX-YACHT-MASTER_W0QQidZZ29991055
2. Deri kutusunda Rolex - 2.550.- TL http://urun.gittigidiyor.com/ABD-DEN-OZEL-DERI-KUTUSUNDA-ROLEX_W0QQidZZ29993744
3. Rolex Day-Date -Artırma kızılca kıyamet devam ediyor bitmesine 6 gün var teklif sayısı 19- http://urun.gittigidiyor.com/ROLEX-DAY-DATE-OMEGA-CARTIER_W0QQidZZ29207744
:)
4. Bir de Maurice var; http://urun.gittigidiyor.com/MAURICE-LACROIX-OMEGA-ROLEX_W0QQidZZ29972267
Kullanıcı avatarı
Monarch

Mesaj Jazz » 26 Ağu 2010, 22:34

maurice lacroix ve day date orjinal gibi geldi bana... ilk iki ilandakiler çok kötü ama :)
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj Bond » 26 Ağu 2010, 23:58

Son iki ilandaki satıcı forumumuzunda üyelerinden RSürma olması lazım, kendisi zaten Antalyada saat ve mücevher konusunda önemli bir firmada idi yanlış bilmiyorsam. Açık arttırma durumu için güldüyseniz o ayrı tabii ama saatleri orjinaldir, zaten kendiside ilanlarda belirtmiş :) Forumdada satılık bir kaç modeli ve incelemeleri var.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Monarch » 27 Ağu 2010, 14:40

Maurice Lacroix orijinal ve belli ki mağaza ürünü dediğiniz gibi fakat, 200 küsür TL'den başlayan fiyatla gerçek Rolex olamaz satıcı çok ciddi bir kumar oynamıyor veya çalıntı değil ise.
Kullanıcı avatarı
Monarch

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 197 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners