Rolex'e karşı antipatim var nedense, son zamanlarda bu antipati dağılıyor ve yerini saygıya bırakıyor. Şimdi bu fotoğrafı görünce Rolex'i sevesim geldi, çok beğendim saati. Modeli nedir? internetten aramak istiyorum da.
Forumdaki saatlere (özellikle ve çoğunlukla otomatik) hayran olmamak elde değil. Vitrinlerde bile belirli yerlerde görebildiğimiz kol saatlerini günlük hayatınızda değişik değişik kullanıyorsunuz. Bu da benim nacizane swatch eta 2842 makineli "mechanic" modeli. Bu saatlerin yanına koyup koymamakta bir süre tereddüt ettim. Ama en azından sizler de orta halli bir saat meraklısının ne taktığını görmüş olursunuz diye düşündüm. Bundan başka bir tane daha otomatik saatim var gerisi pilli veya dijital. Bu kadar pilli saat almak yerine en azından bir Hamilton almadığıma şimdi çok pişmanım. İnşallah bir gün ben de sizlerinki gibi saatlerle güne başlama fırsatı bulurum.
Hoş bulduk. Çok teşekkür ederim. Doğrusu yüreğime su serptiniz. bir süredir forumu izliyordum, polemik'in de sık sık yazdığı başka kodlu saat meraklılarının başını çektiği başka bir forumunu da uzun süredir izliyordum ama yazmıyordum, nasip buraya imiş.