Estagf. abi o patlican yemegide ekmeksiz yenmez direk şamandıra yapmak lazim iyice yagi emicek offf sofradayken insanin cani yemek cekermi nasil bir obursam
Yemek yağlı sulu olsugunda ekmeksiz yersem midem bulanıyor ağir geliyor.Afiyet olsun abi bu arada Şarapla beraber zeytinyagli ekmekte gondericem bu muhabbetin ustune
Hiçbiriniz Benim Kayınbiladerin gibi olamazsınız. Adam 2 parmak kalınlığında ekmek dilimini büküp yemeğin yağını emdiriyor. Sonra bu koca dilimi ağzına atıp, işaret parmağı ile boğazına iktirip yutuyor. Adam 1,4 kental. Ağırlik ölçü birimi olarak kiloyu bırakalı çok oldu. Deneyin bakalım.
Valla araba konusu disinda hicbir konuda iddiada bulunmam ama bende saglam yerim.Bu yasima kadar benim kadar yiyebilen birinede pek rastlamadim.Yemekten geldim tatlida yememe ragmen hala aklim dolapta bayramdan kalan son 2-3 dilim baklavada ki bu mesaji attiktan sonra gidip yiyecegim uyuyamam yoksa ahahaha
Benim şekerle ve tatlıyla pek aram yoktur. Ama yağlı, acılı ve tuzlu yemeklere karşı fena halde zaafiyetim var. Şöyle bir mıhlama olsa da ekmek bansak.. Muhabbet uzarsa kendime hakim olamayıp gece gece kalkıp yapacam şimdi..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein