Evet saatim Orient'in SER02006A modeli. Dier ad覺yla Orient Disk

Eim bana s羹priz yaparak farkl覺 karakterde bir saat hediye etti. Kadran覺, rengi, kordonu ile farkl覺 bir yap覺s覺 var. Saatin kutusu 繹nceki Orient'imin kutusundan daha kaliteli ve 覺k geldi bana:

Farkl覺 Bir a癟覺dan yine kutu:

Saatimiz siyah, kadran覺 ise turuncu. Al覺t覺覺m覺z ekilde akrep yok, onun yerine kadran覺n orta k覺sm覺ndaki disk d繹n羹yor

Mako XL ile birlikte:

Bu kadar yak覺ndan 癟ekince saat b羹y羹k gelmi gibi g繹r羹n羹yor ama asl覺nda bileime tam oldu (癟ap: 41,4 mm). Saatin klasik akrebi yok ama yelkovan覺 ve saniye kolu yerinde

Saat Ion Plate y繹ntemi ile kaplanm覺. Kolayca soyulacak ya da y覺pranacakm覺 izlenimi vermiyor. Luglar覺 da kasa ile gayet uyumlu. 22mm ile balay覺p ortada 20 mmye kadar incelen genilikteki kordonu da gayet rahat.

Saatin bir dier fark覺 da arkas覺n覺 癟evirince anla覺l覺yor: parlat覺lm覺 癟elik disk ile 癟evrelenmi mavi kristal cam

Saatin akrebine denk gelen boluk, disk d繹nd羹k癟e 6-9 aras覺 turuncu, 9-12 aras覺 turuncu-beyaz, 12-3 aras覺 beyaz, 3-6 aras覺 ise beyaz-turuncu renklere denk gelmekte. Bu da ilevsel olmasa da g繹r羹nt羹 olarak farkl覺l覺k oluturmakta.
Sonu癟 olarak Orient, Disk'te de kalite-fiyat dengesini bulmu ve hem rahat hem de farkl覺 tasar覺m覺 ile bence gayet g羹zel bir saat yapm覺