TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bucherer Bilgi Lütfen

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Re: Bucherer Bilgi Lütfen

Mesaj godzilla34 » 01 Eyl 2010, 16:33

Evet ustadim simdi uzun ugraslar sonucu aldigim bu saatin resmi sitesiyle resimler ve saat hakkinda bilgilendirme istedim ve saat orjinal dendi 1940 yilinda yapilmis bir saat ve o senelerde carl on ismi hicbir saatinde kullanilmamis ve 2000 senesinden sonrada birdaha saat uretmediklerini soyluyorlar yani clk ustadim carl bucherer degil demistin ama resmi olarak carl buchere simdiki yorumunu alirsam sevinirim yakinda detayli fotolarini cekip siteye ekliycem saygilar
Kullanıcı avatarı
godzilla34

Re: Bucherer Bilgi Lütfen

Mesaj Clk » 01 Eyl 2010, 16:48

Iyide neden bunu saati almadan önce yapmadin ki :D

Benim yorumum neyi degistirecek ki Godzilla. Sonucta ben halen ayni yönde düsünüyorum. Aldigin saat degersiz bir saat. Bunu internet üzerinde ki Bucherer veya Carl F. Bucherer satan her saticida da görebilirsin.

Bucherer markasi tasiyan saatler koleksiyoner piyasasinda cok hizli deger kaybeden ve belli basli saatler disinda antika degeri olmayan saatler. En basit örnek Bucherer markasina ait 7750 Otomatik Chrono bugün 750 Euro!!!!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Önceki

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners