TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Osmanl覺da K覺l覺n nemi :)))

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Osmanl覺da K覺l覺n nemi :)))

Mesaj Colort覺me » 01 Eyl 2010, 21:52

Efendim bal覺a bakarak ne alaka demeyin,k覺l deyip ge癟meyin,saat tamirciliinin olmassa olmazlar覺ndand覺r k覺l. :D
K覺l'dan t羹yden para kazan覺yoruz,ama a覺rmay覺n bu ger癟ek,bu saatinde p羹f noktalar覺ndan biridir k覺l.Orjinalinin 羹retiminde de k覺l kullan覺lm覺t覺r.
Tamirindede k覺l kullanmak zorundas覺n覺zd覺r.Saatininiz 癟al覺maz k覺l olmay覺nca,osmanl覺 saatlerde en ideal karanfil 癟ark覺 s覺k覺l覺覺n覺 k覺l verir,
hem matrak olsun,g羹lelim hemde arkadalar覺m覺za bilgi olsun diye a癟t覺m bu bal覺覺,haz覺r elimde iken resimliyeyim dedim,bilen vard覺r bilmeyen
vard覺r.
Sevgi sayg覺lar.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Colort覺me

Ya: 71
Kay覺t: 02 Au 2010, 04:17

Re: OSMANLIDA KIL'IN NEM襤..:)))

Mesaj Clk » 01 Eyl 2010, 21:55

Saat ustasinin Mardinli yada Trakyali olmasi saatin ayarinda bir fark yaratiyor mu? :D Hani kilin kalinligindan sordum :D

P.S. Ne Mardinliler ile ne de Trakyalilar ile bir problemim var. Espri olsun diye yazdim :D
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Re: Osmanl覺da k覺l覺n 繹nemi.:))

Mesaj Colort覺me » 01 Eyl 2010, 22:18

Tabi efendim yaratmazm覺..?
ok 繹nemli bir konuya parmak bast覺n覺z,imdi mardinli ustam覺z覺n k覺llar覺 mutlaka kal覺n olacakt覺r,bu genitik bir durumdur.Trakyal覺 ustam覺z
biraz daha avrupal覺 gen ta覺d覺覺ndan hali ile k覺ldan t羹yden zaiyat vereceinden onada tavsiyem 2 k覺l'覺 birletirip koymas覺 olacakt覺r.
Mardinli ustam覺z saati yaparsa k覺l kal覺n olaca覺ndan saaatin karanfilli 癟ark torku da s覺k覺 olacakt覺r,saati geri ayarlarken saatin blans覺
s覺k覺 tork nedeniyle yaval覺yacak,ileri ayarlarkende blans h覺z kazanacakt覺r,trakyal覺 ustam覺z bu ii yaparken biraz daha zorlanacak
mutlaka, 2 k覺l kolay deil..y覺lda 1000 saat yapt覺覺n覺 d羹羹n羹rsek mutlaka kel kal覺r bu ustam覺z.:)

Sevgili clk efendim,forumda ayd覺nlat覺c覺 bililerinizi takip ediyorum,sizde iyiki vars覺n覺z efendim.
Sayg覺lar覺mla.
En son Colort覺me taraf覺ndan 02 Eyl 2010, 13:56 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Colort覺me

Mesaj Clk » 01 Eyl 2010, 22:25

:lol:

:champ:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Re: Osmanl覺da K覺l覺n nemi :)))

Mesaj Colort覺me » 02 Eyl 2010, 21:14

imdi bitmi halinin resimlerini koymasak olmaz saatin. ;)

Resim
Resim
Resim
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Colort覺me

Mesaj Bond » 03 Eyl 2010, 10:36

Colortime, ilgin癟 bilgiler ve detayl覺 fotoraflar i癟in 癟ok teekk羹rler. Ben bilmeyen grubuna giriyordum :D Sayenizde hem elenceli hemde farkl覺 bir teknik bilgi 繹rendim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj Clk » 03 Eyl 2010, 11:27

clk yazd覺:Saat ustasinin Mardinli yada Trakyali olmasi saatin ayarinda bir fark yaratiyor mu? :D Hani kilin kalinligindan sordum :D

P.S. Ne Mardinliler ile ne de Trakyalilar ile bir problemim var. Espri olsun diye yazdim :D

Benim konu ile ilgili bilgimin ne kadar derin!!!! ldugunu sordugum sorudan da anlayabilirsiniz :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Mesaj Frax » 03 Eyl 2010, 11:32

Kil lazimsa destek saglarim :lol:
Konuyu dagitmayayim bilgiler icin tesekkurler :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Sonraki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 59 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners