TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Bezel A癟覺kl覺覺 Bilgi ve Yorum

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Bezel A癟覺kl覺覺 Bilgi ve Yorum

Mesaj Eterna » 04 Eyl 2010, 15:10

Deerli Dostlar覺m,

Saatimi biraz 繹nce nihayet kavutum. Yakla覺k bir hafta s羹rd羹 bir s羹r羹 aksilik oldu. Neyse en sonunda kavutuk.

Hem sizlerle paylamak istiyorum. Hemde 癟ok tak覺ld覺覺m bir nokta var. Ve 繹ncelik bu konuda.L羹tfen bu konuda yard覺mlar覺n覺z覺 esirgemeyin. Saatin detayl覺 resimlerini 癟ektim. Kasan覺n bir yan覺nda a癟覺kl覺k var??? zel bir sebebi falan m覺 var? Yoksa bir sorun mu? Bana pek mant覺kl覺 gelmedi ama ?? ok bariz a癟覺kl覺k var. Bir ka覺t par癟as覺n覺 i癟eri sokabiliyorsunuz?? Sanki bir tornavida ile deliler gibi ura覺p oray覺 yamultup a癟覺kl覺k meydana getimisiniz. Ama 癟izik vs. gibi ,iz yok. Tertemiz ama a癟覺kl覺k var 1cm. b羹y羹kl羹羹nde.

ncelikle bu konuda yard覺mlar覺n覺 acil bekliyorum dostlar覺m. Ben hen羹z saate onay vermedim. Bu 癟ok 繹nemli. Ve 癟ok ciddi bir hata ile kar覺 ka覺ya olduumu d羹羹n羹yorum. L羹tfen acil yard覺mlar覺n覺z覺 bekliyorum.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 50
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

Re: Maurice Lacroix - Yard覺m

Mesaj razz » 04 Eyl 2010, 15:18

Snap-On tabir ettiimiz ge癟me kapaklardaki a癟ma boluuna benziyor lakin bulunduu yer itibar覺yla ancak bezeli s繹kmek i癟in kullan覺labilir gibi g繹z羹k羹yor.. Ancak bu da pek mant覺kl覺 deil 癟羹nk羹 snap-on sistemin kullan覺m yeri ancak arka kapak olabilir malum bak覺m, pil deiimi vs. i癟in arka kapa覺n kolay bir ekilde a癟覺labiliyor olmas覺 繹nemli.. Bezel ise ciddi bir bak覺m/onar覺m gerekmedii s羹rece s繹k羹lmeyecek bir par癟a olduundan o boluk bulunduu yerde biraz garip durmu..

襤nternette yak覺n 癟ekim fotolarla kar覺lat覺rarak ilk etapta biraz fikir sahibi olabilirsiniz Eterna.. Kesin tehis i癟inse saatin TR yetkili da覺t覺c覺s覺 LPI Saat ile temasa ge癟menizi 繹neririm.
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj nickynick » 04 Eyl 2010, 15:24

Ciddi bir sorun olabilir, bu konuda 繹ncelikle bir ML bayisinden ayn覺 model ile kar覺lat覺rma yapmak en iyisi olur. O kadar b羹y羹k bir boluk al覺覺lm覺 bir kasa yap覺s覺 deil gibi geldi bana.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj sedir » 04 Eyl 2010, 16:24

Bence de fotoraflarda defo gibi g繹r羹n羹yor.
Derhal g繹z g繹ze yetkili servis destei 繹neririm.
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj Eterna » 04 Eyl 2010, 17:00

Deerli Dostlar,

Saati ald覺覺m arkada ile g繹r羹t羹m derhal. 羹nk羹 ben GG 羹zerinden sat覺n ald覺m. Onay verdiim an para sat覺c覺n覺n hesab覺na ge癟ecek ve ilem kapanacak. Yani problem olur anlam覺nda deil. 襤lgili kii saatin arkas覺nda, geri de al覺r problem yok konutum kendisi ile.

Ama prensip icab覺 繹deme ger癟eklemeden mutab覺k kalmak istiyorum.

Maurice Lacroix gibi markan覺n b繹yle bir abukluk yapmas覺na ihtimal vermek istemiyorum. ok 癟irkin ve sa癟ma duruyor. Hele bu model maazalarda 5500 TL civar覺nda sat覺l覺yor. Yani 200 TL verip ald覺覺m bir saat olsa acaba ucuz olduu i癟in mi falan diye akl覺na gelir insan覺n ama ne bileyim?

LPI yi arad覺m ama san覺r覺m hafta sonu olduu i癟in kapal覺. Maazalarda teknik personel bulunur mu acaba? Akam zg羹r saate gidip oradaki modelleri inceleyeceim. Bana defo gibi g繹z羹kt羹 a癟覺kcas覺. Defo deilse de 癟ok sa癟ma...

Yine de aram覺zda bu modele sahip arkada varsa ve bilgi verirse 癟ok m羹teekkir kal覺r覺m.

Sayg覺lar覺mla,
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 50
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

Mesaj razz » 04 Eyl 2010, 17:55

Tepe Nautilus'ta yer alan zg羹r Saat i癟inde teknik personel bulunur.. Ustan覺n ismi Yaar'd覺 yanl覺 hat覺rlam覺yorsam ancak tel. ile teyid almakta fayda var.
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj Redliner » 04 Eyl 2010, 18:43

Bak kardeim ne olursa olsun sen saati almadan 繹nce bu sorundan haberdar olmal覺yd覺n. Bende ahs覺m ad覺na konuay覺m o zaman ticaretle uraan bir insan覺m ve ne b繹yle bir olay覺 m羹terime yaatmak isterim nede b繹ylesi bir duruma maruz kalmak...
Burda saat konusunda benden 癟ok daha deneyimli arkadalar覺m覺z var ve ger癟ekten centilmen ve deerli insanlar. Ama a癟覺k konumak laz覺m burda bu konuda sen kand覺r覺lm覺s覺n birader. Senin ald覺覺n mal ay覺pl覺 mal kapsam覺na girer ve acilen deitirilmesi gerekir. Bunu yetkili bir saat癟iye g繹t羹rmeye dahi gerek yok dostum inan bana. Ve sak覺n GG ye 繹deme onay覺 verme ve iptal et 繹demeyi geri g繹nder. Mail at GG ye ve durumu bildir. Saatin kasas覺nda a癟覺kl覺k olduunu ve saati satan覺n o taraf覺n覺 g繹r羹nt羹lemeden fotolar覺 dier yanlardan 癟ektiini filan belirt. Para kolay kazan覺lm覺lyor. Yaz覺kt覺r g羹naht覺r abicim ya....
Kullan覺c覺 avatar覺
Redliner

Ya: 46
Kay覺t: 20 Nis 2010, 22:51

Mesaj Clk » 04 Eyl 2010, 19:13

Bu saatin 5 Bar'lik bir su gecirmezliginin olmasi gerekiyor ki bu delik ile birakalim 5 BAR'i 0,5 Bar'da bile tehlikeli.

Benimde sahsi g繹r羹s羹m, satici ile g繹r羹s羹p belli nedenden dolayi aciklama yaparak saati sigortali bir sekilde geri g繹ndermek.

Gecmis olsun, cok 羹z羹ld羹m. Insanin hevesi kursaginda kaliyor b繹yle :(
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Sonraki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 22 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners