Deerli Dostlar,
S覺k覺 durun imdi;
Sn. razz saolsun adres verince hemen bast覺m gittim Natilus AVM zg羹r saate. Teknik servis yetkilisine daha tam c羹mleyi s繹ylemeden "o bezeli deitirmek i癟in a癟ma boluu" dedi.
Arkadalar yalan olmas覺n ben kendimden 癟ok emindim. Bu kesinlikle bir hata diye d羹羹n羹yordum giderken. Yetkili ikna olmad覺覺m覺 g繹r羹nce gitti vitrinden 2-3 tane Maurice L. getirdi ve evet arkadalar hepsi ayn覺. O boluk hepsinde var. Anlatt覺 diver tipi saatlerin bezeli rahat癟a s繹k羹l羹r ama bu saatte bu boluk olmassa s繹k羹lemez dedi. 襤lerde bezel darbe al覺r a覺r bir hasar olur s繹kmek i癟in bu boluk gerekli dedi.
Vallahi s覺rt覺mdan bir ton y羹k kalkt覺. Sonu癟ta ben sa癟ma bulsamda saatim orjinal ve s覺f覺r bunu anlad覺m. Hem de amiyane tabiri ile dumur oldum. Arkadalar orada g繹r羹t羹羹m kii bunun ayn覺s覺n覺 da g繹sterdi ve fiyat覺na bakt覺m 6100 TL. Bu fiyatta ve Maurice Lacroix marka bir saatte hatta saatlerde b繹yle birey olmas覺 bence 癟ok abuk sabuk. Evet ben usta deilim koskoca firma yapt覺ysa belki raconu budur. Ama daha 繹nce hi癟 g繹rmediim i癟in 癟ok a覺rm覺 ve kesinlikle bir hata demitim.
Evet arkadalar bu bal覺kta da birey 繹renmi olduk hep beraber.....