TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Bezel A癟覺kl覺覺 Bilgi ve Yorum

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Re: Maurice Lacroix - Yard覺m

Mesaj Eterna » 04 Eyl 2010, 22:17

Deerli Dostlar,

S覺k覺 durun imdi;

Sn. razz saolsun adres verince hemen bast覺m gittim Natilus AVM zg羹r saate. Teknik servis yetkilisine daha tam c羹mleyi s繹ylemeden "o bezeli deitirmek i癟in a癟ma boluu" dedi.

Arkadalar yalan olmas覺n ben kendimden 癟ok emindim. Bu kesinlikle bir hata diye d羹羹n羹yordum giderken. Yetkili ikna olmad覺覺m覺 g繹r羹nce gitti vitrinden 2-3 tane Maurice L. getirdi ve evet arkadalar hepsi ayn覺. O boluk hepsinde var. Anlatt覺 diver tipi saatlerin bezeli rahat癟a s繹k羹l羹r ama bu saatte bu boluk olmassa s繹k羹lemez dedi. 襤lerde bezel darbe al覺r a覺r bir hasar olur s繹kmek i癟in bu boluk gerekli dedi.

Vallahi s覺rt覺mdan bir ton y羹k kalkt覺. Sonu癟ta ben sa癟ma bulsamda saatim orjinal ve s覺f覺r bunu anlad覺m. Hem de amiyane tabiri ile dumur oldum. Arkadalar orada g繹r羹t羹羹m kii bunun ayn覺s覺n覺 da g繹sterdi ve fiyat覺na bakt覺m 6100 TL. Bu fiyatta ve Maurice Lacroix marka bir saatte hatta saatlerde b繹yle birey olmas覺 bence 癟ok abuk sabuk. Evet ben usta deilim koskoca firma yapt覺ysa belki raconu budur. Ama daha 繹nce hi癟 g繹rmediim i癟in 癟ok a覺rm覺 ve kesinlikle bir hata demitim.

Evet arkadalar bu bal覺kta da birey 繹renmi olduk hep beraber.....
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 50
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

Mesaj Redliner » 04 Eyl 2010, 22:53

O zaman ben kendi ad覺ma saati sana satan vatandadan burda herkesin 繹n羹nde 繹z羹r dilerim hakk覺n覺 yemisim tan覺madan etmeden. Ama bu tarz durumlarda soukkanl覺 olabilmek zordur hakikaten gene s覺n覺fta kald覺m :) Ama sunu s繹ylemeliyim ki 癟ok ama 癟ok a覺rd覺m ve bir yas覺ma daha girdim. Saatini g羹le g羹le kullanman dileiyle hay覺rl覺 olsun...
Kullan覺c覺 avatar覺
Redliner

Ya: 46
Kay覺t: 20 Nis 2010, 22:51

Mesaj sosyalcan » 04 Eyl 2010, 23:35

Saatin yan覺ndaki boluun orjinal olmas覺 ilgin癟 ama bu yaz覺y覺 imdi okudum,akl覺mda u vard覺''Orjinalinden b繹yleyse saati nas覺l kullanacak?'' elini bile y覺kayamazs覺n ve saatin toz alams覺 da cabas覺 bu anlam覺yla d羹羹nmeni 繹neririm?
Kullan覺c覺 avatar覺
sosyalcan

Kay覺t: 17 ub 2010, 17:12

Mesaj Wwtr » 04 Eyl 2010, 23:43

Siz saati GG'den ka癟 liraya ald覺n覺z sorabilir miyim?
Kullan覺c覺 avatar覺
Wwtr

Kay覺t: 20 Mar 2010, 14:02

Mesaj Eterna » 04 Eyl 2010, 23:44

Deerli Dostlar,

Sormay覺n zaten her dakika onu d羹羹n羹yorum. Hatta t羹m y羹reimle size aktaray覺m akl覺mdakileri.

Ben bu saati 癟ok beenerek ald覺m. 襤stediim bir modeldi. Saat s覺f覺r ve maaza garantili. Kutusu garantisi kaeli sertifikas覺 vs.

Ve kusura bakmay覺n aynen yaz覺yorum. Bu saat maazada daha bug羹n g繹rd羹m 6100 TL. 襤nan覺n fiyattan bahsederken k繹t羹 bir niyetim yok. Ama insan覺n saatinin 癟ok deerli ve 繹zel olmas覺 g羹zel birey. Markada beni tatmin edecek iyi bir marka.

Ama gel gelelim bu bezel s繹kme boluu beni mahvetti. AKl覺m覺n bir koesine tak覺ld覺 kald覺... Hatta ald覺覺m kii ile g繹r羹t羹m. Allahtan orada sorun yok 10 numara bir arkada. Batan beri hep 覺l覺ml覺yd覺.

Ama akl覺m o kadar kar覺覺k ki. Kendimi tan覺yorum o boluk bana dert olacak. b羹r t羹rl羹 癟ok g羹zel sevdiim deerli bir saatten vazge癟eceim?. Vallahi stres s覺k覺nt覺 beni mahvetti bir g羹nde. Tak覺nt覺l覺y覺m b繹yle konularda. Gece uyku tutmaz beni. Ne yapsam ne etsem, iade mi etsem diye...

( Sn. redliner k繹t羹 niyetiniz yoktu. Ger癟ekten bir sa癟mal覺k vard覺 ve siz tepki verdiniz. z羹r dileyerek satan kiinin de g繹nl羹n羹 ald覺n覺z zaten :)

(Sn. wwtr sat覺 hen羹z tamamlanmad覺 belki iade ilemi olacak. O y羹zden u anda rakam telafuz etmek istemiyorum. Hani olay yarg覺da iken yorum yapmay覺n derler ya o misal d羹羹nd羹m nedense :) Anlay覺 g繹sterirsiniz 襤nallah)
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 50
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

Mesaj Wwtr » 04 Eyl 2010, 23:52

Sn.Eterna rica ederim.Benim fikrim saatin g羹zel olduu ancak i癟inize sinmemi olduu.Umar覺m en hay覺rl覺 karar覺 verirsiniz.
Kullan覺c覺 avatar覺
Wwtr

Kay覺t: 20 Mar 2010, 14:02

Mesaj razz » 05 Eyl 2010, 00:02

Yard覺m覺m olduysa ne mutlu.. Sorununuz tamamen 癟繹z羹lm羹 olmasa bile en az覺ndan mevzunun asl覺 anla覺lm覺 oldu.. Geriye karar vermek kald覺 sadece..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj Frax » 05 Eyl 2010, 00:05

Bu saatin herhangi bir su gecirmezlik degeri yok mu? 30 metre falan? Yani su sicrasa bile kesin sorun cikarir mi zaten suya degme ihtimali pek olmayan klasik bir model bence bu kadar da olumsuz dusunmeyin.
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners