TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Bezel A癟覺kl覺覺 Bilgi ve Yorum

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Re: Maurice Lacroix - Yard覺m

Mesaj nickynick » 05 Eyl 2010, 00:09

Olay覺n bu ekilde sonu癟lanmas覺na sevindim ger癟ekten. Buran覺n g羹zellii de burada zaten.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullan覺c覺 avatar覺
nickynick

Kay覺t: 16 Kas 2009, 22:44

Mesaj Redliner » 05 Eyl 2010, 00:57

Evet ne demiler bilmemek ay覺p eil ogrenmemek ayipmis. Bizde bunu 繹renerek daha fazla ay覺p etmemi olduk haliyle ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
Redliner

Ya: 46
Kay覺t: 20 Nis 2010, 22:51

Mesaj mlm » 05 Eyl 2010, 01:31

En g羹zel ak zor oland覺r.. :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj sosyalcan » 05 Eyl 2010, 02:12

Bence geri iade edin ,aksi takdirde hep kafan覺za tak覺lacak,hem forumun yapt覺raca覺 saatlerden hep beraber takar覺z. Bu arada Bond ve Clk UMARIM KULAKLARINIZ INLAR.
Kullan覺c覺 avatar覺
sosyalcan

Kay覺t: 17 ub 2010, 17:12

Mesaj Clk » 05 Eyl 2010, 06:44

:D kulaklarimiz cinladi sosyalcan :) Ancak, biz saat saticisi degiliz. Bu isten herhangi bir cikarimiz yok. Dolayisi ile bir acelemizde yok. Firmalar ile g繹r羹smeler belli noktalara geldi. Bize yardimci olmaya hazir 2 adet firma var. Fiyatlar 3 asagi 5 yukari sekillendi (kesin fiyatlar degil tabii ki). Kesin fiyatlar firmayi belirleyip burada design isini sonuclandirdiktan sonra ortaya cikacak. Az kaldi sabir diyorum.

Eterna, bu saat sayesinde bizde birsey 繹grenmis olduk. Ancak, ben halen sistemi anlamis degilim. Razz arkadasimizin belittigi gibi arka kapakta olmasi muhtemel olan bu baslik bezelde olunca WR nasil saglaniyor ?

Rs羹rma arkadasimiz zaten size gerektiginde geri iade edebileceginizi belirmisti, bu da kendisinin d羹r羹st bir satici oldugunun en b羹y羹k g繹stergelerinden bir tanesi...

Yeni saat icin tekrardan hayirli olsun diyelim.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Eterna » 05 Eyl 2010, 08:45

Deerli dostlar,

Bezeli a癟mak i癟in olan o boluk "derin deil" Sadece bir alet ile bezeli kald覺rmak i癟in 1 milim derinliinde bir boluk. O y羹zden WR konusunda san覺r覺m s覺k覺nt覺 yok.

Evet hep beraber birey 繹rendik.

Ayr覺ca Ramazan bey her konumamda nas覺l istersem 繹yle yapmam覺z gerektiini 繹nemli olan benim huzurlu olmam gerektiini s繹yledi. Yani 10 numara bir hizmet verdi bu konuda saolsun.

Ama bende saaatimi her saniye daha 癟ok seviyorum. Teekk羹rler hepinize.
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 50
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

Mesaj sosyalcan » 05 Eyl 2010, 10:25

Clk saat sat覺c覺s覺 olmad覺覺n覺z覺, tamamen bu ii g繹n羹ll羹 olarak 羹stlendiinizi bildiimden kulaklar覺n覺z覺 癟覺nlatt覺m!(biraz motivasyon i癟in) Saate gelince arka kapa覺n覺 vidal覺 yapm覺alar,bezel k覺sm覺 a癟覺k bir ekilde belki wr i癟in bir y繹ntem de bulmulard覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
sosyalcan

Kay覺t: 17 ub 2010, 17:12

Mesaj RS羹rma » 05 Eyl 2010, 10:45

Redliner yazd覺:O zaman ben kendi ad覺ma saati sana satan vatandadan burda herkesin 繹n羹nde 繹z羹r dilerim hakk覺n覺 yemisim tan覺madan etmeden. Ama bu tarz durumlarda soukkanl覺 olabilmek zordur hakikaten gene s覺n覺fta kald覺m :) Ama sunu s繹ylemeliyim ki 癟ok ama 癟ok a覺rd覺m ve bir yas覺ma daha girdim. Saatini g羹le g羹le kullanman dileiyle hay覺rl覺 olsun...

ZRNZ KABUL ED襤LM襤T襤R :)

繹zelliklede yukar覺da G.G. ye hemen msj at onay覺 iptal et vs. gibi yaz覺lar覺 okuyunca ilk bata biraz 羹z羹ld羹m.
癟羹nk羹 sat覺c覺 kariyeriminde yanl覺 anla覺lma ihtimali vard覺 ortada s繹z konusu olan.

ama 羹k羹r ki ;
sinan bey'le telefonda devaml覺 g繹r羹t羹k ve kendisine ben zaten onay覺 sak覺n vermeyin , 繹nce iyice 襤襤 B襤LENE GTRN SORUN diye tembihledim ; ve sonras覺nda yine i癟ine sinerse almas覺 gerektiini vurgulad覺m.

elimde mevcut olan ayn覺 modelin 癟elik alt覺n覺ndada ayn覺 boluun olduunu belirtmeyide ihmal etmemitim .
Kullan覺c覺 avatar覺
RS羹rma

Kay覺t: 25 Tem 2010, 10:33

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners