TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Suunto Elementum Terra All Black Kutu A癟覺l覺覺

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Suunto Elementum Terra All Black Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj Shinigami » 10 Eyl 2015, 16:26

Forumda dijital, quartz saat ne kadar mekanik kadar tutulmasa dahi, ilgilenen kiiler i癟in ufak bir tan覺t覺m yapmak istedim. Uzun zamand覺r outdoor aktivitelerinde kulland覺覺m suunto core all black in onar覺lmayacak derecede hasar almas覺 sonucunda tekrar oyumu suunto dan yana kulland覺m.

Fakat bu sefer core black in plastik g繹r羹n羹羹 ve dayan覺ks覺z cam覺ndan biraz daha fazla beklentim olduu i癟in suunto nun 羹st s覺n覺f bir ABC (altimeter, barometer, compass) saatini g繹z羹me kesitirdim. Tamamen siyah temay覺 sevdiimden se癟eneim suunto elementum terra all black oldu.

襤lk 繹nce kutusundan balamak gerekir ise, suunto core dan 癟ok daha kaliteli bir kutu ve i癟erik ile bizi kar覺k覺yor. Ard覺ndan elime ald覺覺mda kalitedeki fark覺 hissettim ve birka癟 hafta kullan覺m sonunda hem kasas覺n覺n hemde cam覺n覺n salaml覺覺 beni ak覺na 癟evirdi. Resimlerde g繹rd羹羹n羹z safir cam ka癟 kere sivri taa 癟arpt覺, yere d羹t羹 anlatamam. Hatta meraktan 癟ak覺 ile 癟izmeye 癟al覺t覺m fakat sonu癟 vermedi :D

Beni etkileyen ilgin癟 bir 繹zellii ise kullan覺lan silikon kordon oldu. Daha 繹nce defalarca farkl覺 markalar覺n silikon kordonlar覺n覺 kullanmama ramen ilk defa bir kordonda b繹yle bir rahatl覺k yakalad覺m. Dierleri rahatt覺 繹rnek vermek gerekirse, dier suuntolar, tissot t-touch lar, 癟eitli seikolar.

Par癟alam覺 olduum eski suunto core ile aralar覺nda ufak teknik detay farklar覺 var, core da daha fazla 繹zellik vard覺 ama kullanmad覺覺m 繹zelliklerdi 癟ou. F覺rt覺na habercisi gibi. Elementumda ek olarak 3D pusula mevcut, devaml覺 barometrik tahmin yap覺yor ayn覺 zamanda. T覺rman覺lar覺n覺z覺 log alt覺na alabilip kaydedibilme ans覺n覺z mevcut, ne kadar s羹rd羹, nekadar y羹kseklik farketti, en y羹ksek nereye ula覺ld覺 gibi bilgileri kaydedip tekrar g繹r羹nt羹leme imkan覺 sunuyor.

D繹nd羹rme 繹zellikli sa 羹st d羹me beklediimden 癟ok daha kullan覺l覺 olmu, 癟evirirken inan覺lmaz bir hissiyat覺 var.

Normalde elementum negative display kullan覺c覺lar覺n覺n en b羹y羹k s覺k覺nt覺s覺 az 覺覺kta ekran覺 okuyamamalar覺 fakat forumlarda denk geldiim, normal de kullan覺m k覺lavuzunda olmayan ve servisin girebilecei bir men羹 de kontrast ayar覺 yap覺labiliniyor. Yaparken fabrika 癟覺k覺覺 olarak 3 e ayarland覺覺n覺 farlettim ve 8-9 a ayarlay覺nca okunmama s覺k覺nt覺s覺 kalmad覺. Dier bir s覺k覺nt覺lar覺 ise kolda d羹melere rastgele 癟arp覺lmas覺, bunu da sa 羹st ve orta tua bas覺l覺 tutup tular覺 kilitleyerek 癟繹zm羹ler.

Saat i tartt覺覺mda 99gr. olduunu g繹rd羹m ve bu benim arad覺覺m en 繹nemli 繹zelliklerden.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
En son Shinigami taraf覺ndan 11 Eyl 2015, 02:55 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 6 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Shinigami

Kay覺t: 02 Haz 2012, 12:10

Re: g羹n羹n ikinci kutu a癟覺l覺覺

Mesaj zafeer » 10 Eyl 2015, 16:31

Tag
Kullan覺c覺 avatar覺
zafeer

Ya: 37
Kay覺t: 02 Ara 2011, 02:46

Mesaj eraslani » 10 Eyl 2015, 16:32

kutu tag..maskeyi bilemedim :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj Caner1983 » 10 Eyl 2015, 17:04

taglar 癟覺ld覺rd覺
hay覺rl覺 olsun
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eyl 2014, 22:41

Mesaj Cct » 10 Eyl 2015, 17:15

Cuma olsayd覺 a癟覺l覺 daha anlaml覺 olurdu :lol:

Jason :thumbup:
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj Shinigami » 10 Eyl 2015, 17:30

13. cuma olmuyordu o y羹zden 羹zerinde pek durmad覺m :D

fakat tag deil malesef maskenin arkas覺ndaki.
Kullan覺c覺 avatar覺
Shinigami

Kay覺t: 02 Haz 2012, 12:10

Mesaj Denizz » 10 Eyl 2015, 17:31

Maurice Lacroix
Kullan覺c覺 avatar覺
Denizz

Kay覺t: 06 Tem 2015, 01:35

Mesaj Caner1983 » 10 Eyl 2015, 17:41

Oris???
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eyl 2014, 22:41

Sonraki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Turker ve 234 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners