Clk yazdı:Fiyat neden bu kadar problem ediliyor anlamiyorum. Üzerinde baska marka yazinca ayni kalitede ki (kalitenin ayni oldugu bile süpheli) saate 2000-3000 Eurolari fiyat/performans iyi olarak degerlendirip 1800 USD liste fiyatli saate "fiyat yüksek" demek bence cokta realist degil.
Şahsi olarak eğer kesin almalıyım dediğim veya diyeceğim bir saat değil ise sıfır almama taraftarıyım yada en azından 2. Elde çok değer kaybetmeyecek saatleri tercih etmeyi doğru buluyorum. Zaten çok saat değiştiren bir yapım yok 2 senede 5 tane saat aldım 3 tanesi hala bende. Bugüne kadar sadece kullandığım UN savarona için bu saati kesin almalıyım demiştim o saati alırken kar veya zarar durumuna zaten bakmadan alacaktım ve öyle aldım.
Mesela forumda kuzenim için aldığım bir Oris'in kutu açılışını yapmıştım. Liste fiyatının nerdeyse 3 te 1 i seviyesine 2. El olarak aldım o saati ve saat&saatte satılan armani veya gc parasına geldi. Simdi düşününce bu saati sıfır almış olsak veya almış olanın günahı ne
