Çok beğendim, ağırlığı, bileziği, kadran derinliği ve bilekte duruşu ile tam benlik diyebileceğim bir saat. Hanım daytona ya da 5711 için izin vermeyecek nasılsa, buna zemin hazırlayayım bari [emoji14]
Anesthesia yazdı: Hanım daytona ya da 5711 için izin vermeyecek nasılsa, buna zemin hazırlayayım bari [emoji14]
Cct yazdı:Anesthesia yazdı: Hanım daytona ya da 5711 için izin vermeyecek nasılsa, buna zemin hazırlayayım bari [emoji14]
![]()
[emoji38]
Anesthesia yazdı:Cct yazdı:Anesthesia yazdı: Hanım daytona ya da 5711 için izin vermeyecek nasılsa, buna zemin hazırlayayım bari [emoji14]
![]()
[emoji38]
O hakkımı 560 için kullandım:) aman duymasın
Cct yazdı:Anesthesia yazdı: Hanım daytona ya da 5711 için izin vermeyecek nasılsa, buna zemin hazırlayayım bari [emoji14]
![]()
[emoji38]
Anesthesia yazdı:
Çok beğendim, ağırlığı, bileziği, kadran derinliği ve bilekte duruşu ile tam benlik diyebileceğim bir saat. Hanım daytona ya da 5711 için izin vermeyecek nasılsa, buna zemin hazırlayayım bari [emoji14]
Anesthesia yazdı:
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: BabataşCan, cemhk, kogan ve 249 misafir
|