TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Velatura Direct Drive SRH011P1

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Velatura Direct Drive SRH011P1

Mesaj baraquda08 » 14 Eyl 2010, 22:52

Bu saati uzun zamandır inceliyorum ve almak istiyorum türkiyedeki fiyatı 1700-2200tl arasında yurt dışında (e-bay da baktım ) 520-580 $ arasıda , birde türkiyede ebay benzeri sitelerden satış yapan ve yurt dışından getiren ve 900-100 tl civarında satan kişiler var , saatin mağazadaki modelinide yurt dışından 600$ gelen modelinide inceledim orjinal diyemem değilse bile mükemmel bir taklit çünkü aydın saat temsilcilerine verdim saati çok dikkatli incelemediler ama kendi ithal ettikleri saatlerden sandılar .

Soruma gelince arkasında vidalı kapak ve kapak üzerinde tüm seri no v.s var , ben bu işin içinden çıkamadım sahte olup olmadığını nasıl anlarız ? yoksa saat orjinalde türkiyede mi fiyatları abartı ?

Örnek olarak amerikadaki bir seiko bayinden bir fiyat verebilirmisiniz?
Kullanıcı avatarı
baraquda08

Re: SEIKO VELATURA DIRECT DRIVE SRH011P1

Mesaj Clk » 14 Eyl 2010, 23:12

Bu modeli cogu satici %63'e varan indirimler ile satiyor. Almanyada bile fiyatini 200 Euro asagi cekmisler ki bu %25 bir indirim yapar. Tutulmayan bir model olsa gerek!!!

Türkiyede ki fiyatlar ile ilgili söyleyebilecegim. Eger bayiler ile ciddi bir sekilde konusulur ve nazik bir sekilde yardimlari istenirse Singapur yada Amerika fiyatlari olmasa bile iyi fiyat vereceklerdir.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: SEIKO VELATURA DIRECT DRIVE SRH011P1

Mesaj baraquda08 » 15 Eyl 2010, 00:48

Türkiyede bir bayi ile yaptığım sıkı pazarlık sonunda 1500 tl hep peşin olmak kaydıyla verebileceğini söyledi , en düşük fiyat bu
ayrıca seikonun en klas serisi, velatura .
ayrıca çok talep görmesi mümkün değil fiyat orta sınıf biri için oldukça yüksek .
Rolex ten bahsetmiyorum bile :)
yinede yorumun için teşekkürler bülent bey
Kullanıcı avatarı
baraquda08

Re: Seiko Velatura Direct Drive SRH011P1

Mesaj Eterna » 15 Eyl 2010, 08:31

Sevgili baraquda08,

Ben sıkı sıkıya pazarlık ettiğin konusunda şüpheliyim. Veya satıcı bu konuda pek ikna olmamış. Masa üzerine nakit para koymak deyince feci indirimler alınıyor saat mağazalarında. Ben alışverişlerimi daima kredi kartına taksikle yaparım ona rağmen minimum % 15 indirim alırım .

Siz başla mağazalara bakın.

Sevgiler,
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj razz » 15 Eyl 2010, 10:48

Eğer İstanbul'da iseniz Sirkeci'de iki yetkili bayi tavsiye edebilirim;
Gong.. Hemen Doğubank İş Hanı'nın sırasında, tramway durağına doğru solunuzda kalır..
Vanlılar.. Yine Doğubank'ın sırasını takip edin ancak Mısır Çarşısı yönünde.. Sokağın bitimine yakın sağınızda görürsünüz, küçük bir dükkan..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Redliner » 15 Eyl 2010, 12:23

Razz bahsettiğin 2 dükkanda esnaftır hakikaten. İyi bilirim ikisinide. Hatta tramvay durağına doğru olandan babamla birlikte saatte almıştık zamanında. Ama burda dikkat edilmesi gereken nokta bu adamlar dükkan ve bayi oldukları için ne kadar yardımcı olsalarda bir ebay fiyatı veremezler maalesefki. Ben şahsen farka katlanır bu esnaflardan alırdım saatimi ama farkın miktarıda kişiden kişiye önem arz eder elbetteki.
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj razz » 15 Eyl 2010, 12:29

Katılıyorum Red, her ikisi de iyi esnaflardır ve benim de çok alışverişim olmuştur.. ebay fiyatları konusunda da haklısın gerçekten.. 1063 TL etiket fiyatı bulunan Seiko Arctura Chrono'yu Gong'tan 625 TL'ye almıştım tamamını peşin ödeyerek ancak yine de Amazon'da daha da ucuz fiyat vardı..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj gphoton » 15 Eyl 2010, 14:30

Selamlar,
Seiko'nun en klas serisi velatura olamaz, premier deseydiniz o fiyat kategorisi icin belki derdim. 1500 liraya o saati almak ciddi sekilde yanlislik yapmaktir bence. En iyisi ebay'den alin 550$'a guvenilir bir satici secip. O saatlerin zaten problemi olmuyor merak etmeyin. Garantisi kapsami suresince asla bir sorun cikarmaz. Ama risk alamam derseniz, pesin parayla gidip pazarlik yapin saat dukkanlarinda. 1200 liraya alabilirsiniz diye düsünüyorum. Gittigidiyordanda alabilirsiniz 950 liraya. Buda bir secenek. Bu 3 secenekten hicbirinde replica cikmaz saat emin olun. Yeterki güvenilir bir saticidan alisveris yapin. Seri no'lar icin seiko'nun database hizmeti vardi hatirladigim kadariyla. Numarayi giriyordunuz, hangi model hangi versiyon kac yilinda imal edilmis... hepsi yaziyordu. Kalibre icin ayrintili bilgiyi benim eski iletilerime bakarak edinebilirsiniz.
Kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
gphoton

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: burkay88 ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners