TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Projesi

Mesaj Clk » 14 Eyl 2010, 01:27

Red, detaylara daha girmedik. Do not panic!!! Take it easy :D Önce su cizimler gelsin, talep icin basvurulari acmadan önce bir daha oylama yapariz.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj mech16 » 14 Eyl 2010, 09:55

ben de saatten istiyorum...
şimdi buraya yazayım da, sonra senin adın konuda geçmiyordu, sana vermeyiz demesin kimse :)
Kullanıcı avatarı
mech16

Mesaj tahsinguneri » 14 Eyl 2010, 14:14

bu proje hakkında birkaç yorum yapmak istiyorum. kasa 42 ya da 44 benim açımdan çok önemli değil kadranın sade olmasını deri kordon olması her zaman ilk tercihim olur ama forumun genelindeki karara saygı duyarım ve bu saatten almayı çok isterim.Benim de bu proje için bir fikrim var.Saatin kadranındaki veyahut arka kapak çerçevesindeki special edition yazısını türkçe olarak özel üretim diye yazdıralım benim hep hayalim üst düzey bir saatte türkçe bir şeyler yazması idi kalite işçilik mühendislik olarak o seviyede olamadığımızdan ülkemizde koleksiyonu yapılacak yerli üretim bir saatten maalesef haberdar olmadım şu ana kadar bu açlığımı bir nebze olsun bence bu projeyle bastırmış olurum..devrim arabaları filmini izlerken şunu farketmiştim orada yapılan arabada göstergede fuel yerine türkçe kelime yazmışlardı çok hoşuma gitti o an bu fikir oradan aklıma geldi.. lafı uzattım konuyu da biraz dağıttım ama son olarak özel üretim yazısı güzel olabilir diye düşünüyorum..saygılarımla
edit: imla
hu
tahsinguneri

Mesaj ceo35 » 14 Eyl 2010, 15:52

mech16 yazdı:ben de saatten istiyorum...
şimdi buraya yazayım da, sonra senin adın konuda geçmiyordu, sana vermeyiz demesin kimse :)

+1
Kullanıcı avatarı
ceo35

Mesaj safir » 14 Eyl 2010, 23:21

peki şuna ne dersiniz;eğer saatin kadranı gümüş vb gibi metalik renkte olmayacaksa saatin kadranı siyah ya da diğer koyu renkli lume ile kaplı olsa nasıl olur ,tabi kadran yine sandwich olacak ayrıca işaret ve kol lume leri c3 açık yeşil olacak,böylece karanlıkta farklı tonlarda parlayacağı için bir sorun görülmez ve saati okumak zor olmaz,ancak koyu renkli lume maliyeti çok artıran bir detay ise olmaz elbette
Kullanıcı avatarı
safir

Mesaj Bond » 15 Eyl 2010, 13:51

Tahsin Türkiyede imal edilse mantıklı olur ama saat swiss made ve firma Alman. Birde yabancı alıcısıda var 2 kişi bildiğim kadarı ile. Olmaz değil ama çok kişinin tercih edeceğini düşünmüyorum açıkçası. Benimde tercihim global olarak ingilizce yazması.

Safir bende düşündüm aynısının tersi beyaz için ama sanırım çok parlak birşey olur birde renkler pek ayırt edilmeyebilir sadece yeşilin tonları olacak çünkü. Deneme imkanı olsa bakılabilir ama öyle bir imkanımız şu an yok yani tek bir bu tarz model tasarımını üreterek. Birde siyah lume çok az yapay ışık görse dahi yeşeriyor hemen, bu sebeple gündüz saatin kadranı yeşil durabilir ama uç bir örnek olsada denemek gerek bence. Direk üretim herkesin zevkine hitap etmeyebilir diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Redliner » 15 Eyl 2010, 14:11

Abi lume dediğin ya yeşil ya mavi ya beyaz olur aslındada. Siyah renk olarak zaten ışık vermeye değilde ışık emmeye meğilli olduğundan dolayı çok işlevsel durmayacaktır kanımca. Saatin kadranı siyah olsun ama illa siyah lume diyosanız tekrar bi düşünelim bence. Yada örnekleri varsa sağdan soldan resimlerle bi inceleyelim aydınlatıcı olur en azından.
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj Bond » 15 Eyl 2010, 14:24

Yok canım illa siyah lume olsun diye bir şey yok Red. Safir bir fikir sunmuş onun üzerine yazdım bende fikrimi.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners