Brera yazdı:Heesh yazdı:Bu arada in house bir saat konumunda oluyor demek ki ve sistem 51 saniye durmuyor atomik saate ayar Nasıl yaptın
Karşılıklı saniyeleri ölçerek yapabilirsiniz. Çok zor bir uygulama değil. Japon mekanizmalı saatimde de hacking olmadığı için uzun süredir bu tür saatlerde bunu yapıyorum. Tutarlı oluyor, oynayabileceği maksimum 0,5-1 saniyedir o da önemli değil zaten.
Heesh yazdı:Brera yazdı:Heesh yazdı:Bu arada in house bir saat konumunda oluyor demek ki ve sistem 51 saniye durmuyor atomik saate ayar Nasıl yaptın
Karşılıklı saniyeleri ölçerek yapabilirsiniz. Çok zor bir uygulama değil. Japon mekanizmalı saatimde de hacking olmadığı için uzun süredir bu tür saatlerde bunu yapıyorum. Tutarlı oluyor, oynayabileceği maksimum 0,5-1 saniyedir o da önemli değil zaten.
Ben atomik saate göre ayarlıyorum da saniye önde gittiği için onu tam ayarlayamıyorum var mı bir yolu ?
Heesh yazdı:Onu anladım eymen hocam hani belki dedim saniyeleri eşitleme yolu bulmuştur arkadaş
boolat yazdı:merhaba, cok güzel konu...
anladığıma göre saat almadan önce mekanizma eta 2824 olması daha sağlıklı oluyor... peki bu 2824-2 ile arada fark nedir? birde uygun fiyata hangi markaya bakmak gerekiyor eta 2824 lü mekanizma olanlar? teşekkürler
Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 46 misafir
|