Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Kaan tebrikler 116633 sanırım, iyi günlerde keyifle kullanmanı dilerim. Fotoğraflar ve eğlenceli başlık içinde teşekkürler. Hepsi harika. Nereli bu bebek...Bankong? Jakarta?
Enfes sözleriniz için çok teşekkürler dostlarım..Bu bebek doğru tahmin Jakartalı:) Two Tone rosegold datejust... 116231 referanslı.. Evet Bülent bahsettiğim bebek buydu..ve inanılmaz bir teklifle karşılaşınca hayır diyemedim..Şunu söylemeliyim..O kadar rahat ki..hepiniz biliyorsunuzdur ama bir datejust'ı ilk kez koluma taktım..inanılmaz rahat ve en ufak bir terleme yapmıyor ve çok hafif sanki benim için üretilmiş..Yellow gold modellerden daha pahalı nedenini sordum rosegoldun işçiliği daha zormuş..peki dedim:) kesinlikle kolda çok elite duruyor..ve en önemlisi kadınların inanılmaz dikkatini çekiyor..Şu ana kadar gören 4 kadının 4ünden de olumlu cümleler geldi ve hepsi kollarına takıp denemek istediler.. İşte hepsi bu...Vintage bir submariner bulana kadar ''ki Jakartada bir çok ikinci el ve de vintage Rolex satan yer varmış geç öğrendim''; Rolex tutkumu alışverişe çevirme huyuma ara veriyorum..Ne zaman bir vintage submariner alınabilecek bir fiyata karşıma çıkarsa o zaman yeniden düşnebilirim.. Daha iyisi sizlerin olsun diyerek sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..İyi geceler dilerim