Bulova 98a118

Selçuk yazdı:KKarakuş yazdı:
Hayırlı olsun. Nakliye/gümrük kaça mal oluyor toplamda ve teslim süresi ne kadar?
KKarakuş yazdı:

Miriel yazdı:KKarakuş yazdı:
Kerim abi bu saat çok zalim..Instagram'da ilk gördüğümde Rolex zannetim senin adına hem sevinip hem de baya heyecanlanmıştım.
Güle güle kullan..
darksider yazdı:Miriel yazdı:KKarakuş yazdı:
Kerim abi bu saat çok zalim..Instagram'da ilk gördüğümde Rolex zannetim senin adına hem sevinip hem de baya heyecanlanmıştım.
Güle güle kullan..
Çok zalim ama kaybettiği nokta da bence tam burası, Rolex'e bu kadar benzemesi bence en olumsuz özelliği.

darksider yazdı:Miriel yazdı:KKarakuş yazdı:
Güle güle kullan..
Çok zalim ama kaybettiği nokta da bence tam burası, Rolex'e bu kadar benzemesi bence en olumsuz özelliği.

mlm yazdı:darksider yazdı:Miriel yazdı:Kerim abi bu saat çok zalim..Instagram'da ilk gördüğümde Rolex zannetim senin adına hem sevinip hem de baya heyecanlanmıştım.
Güle güle kullan..
Almamızın yegane sebebi tam da bu zaten YavuzYoksa napcam ben Allah'ın Tisell'ini
Benimki yurda giriş yapmış, önümüz hafta içinde bileğimde yerini alır diye umuyorum

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], murat2101 ve 18 misafir
|
||||||||||||||