TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Velatura Direct Drive SRH011P1

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Velatura Direct Drive SRH011P1

Mesaj baraquda08 » 15 Eyl 2010, 22:29

yorum yapan tüm arkadaşlara gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim
Öncelikle pazarlık konusuna cevap vereyim g.antepteki bir bayide saati satın almak istedim elinde yoktu adam aydın saati aradı 1200tl+kdv fiyat aldı (onun yalancısıyım) ,1500 tl hep peşin verebileceğini söyledi.
gphoton arkadaşın dediği gibi e-bay'dan almak istesek %99 gümrüğe takılacak , şu an g.gidiyordan almak en mantıklısı gibi görünüyor ama sahte , tamir görmüş ya da taklit çıkarsa ürünü sana yollarım haberin olsun :)
sahte yada orjinal olduğunu kesin anlayabileceğimiz bir yol varmı asıl mesele bu ?
aslında yurt dışında satış yapan yetkili bir bayi fiyat listesi bana yol gösterirdi.
Kullanıcı avatarı
baraquda08

Mesaj Greylist » 15 Eyl 2010, 23:07

ankarada uğur saati bir arayın derim, konyalı saatin 1438 lira deyip inmediği saati, 8 taksit ile 1100 tl ye aldım 10 gün felan önce, SNP019P1 model, liste fiyatı ise 1695 tl saatin, uğur saat seiko yetkili satıcısı ayrıca!

bende ticaret yapıyorum, size bir örnek vereyim, sizin gaziantepteki bayi, 10 saat alıyorsa aydın saatten, uğur saat belki 1000 saat alıyor ve ona görede indirimli fiyatlar alabiliyordur, bu nedendendirki fiyatlar bir çok yerde ve malda değişiklik arz etmektedir. uğur saatten daha uygun bir fiyat alabileceğinizi düşünüyorum, iyi akşamlar
Seiko Premier Kinetix Perpetual SNP019P1 (7D56)
Kullanıcı avatarı
Greylist

Mesaj gphoton » 16 Eyl 2010, 01:43

Öncelikle gümrüge bile takilsa 15 % ödersin en fazla. Birde takilmazsa yasadin. Gittigidiyorda cok yuksek oranlari yakalamis, dürüst saticilar var. Onlardan alirsan asla ve asla sorun olmaz. Ben ebay'dende gg'dende saat satin aldim. http://inceleme.gittigidiyor.com/katalog/seiko-srh011p1-erkek-kol-saati-110903-s1 bence bu yorumlarada bak. 1800 satis yapip 99% yakalamak hicte yabana atilcak bisi deil. Olumsuz yorum yapan neredeyse yok, olanada email at gg'den sor sorustur. http://inceleme.gittigidiyor.com/katalog/seiko-srh011p1-erkek-kol-saati-110903-s1 adam iyi fiyata satiyor bence. 99 % originaldir diyorum. Hatta o ürünü almis olanlarin yorumlarida var puanlandirma bölümünde. bendede war 7d44 kalibre, seninki velatura modeli. Bunlarin cogu 2008 üretim tarihli, eger cok yeni bir saat olsaydi o dedigin buyuk paralari verebilirdin. Ama bu saat icin NO WAY! Tavsiyelerim bunlar, nacizane olaraktan. Ama eger greylist'in bahsettigi saatciden 1100 liraya 8 taxit gibi imkan cikarsa cok daha guzel bir olanak olur. Maddi acidanda cok külfetli olmaz hem.
Kullanıcı avatarı
gphoton

Mesaj baraquda08 » 16 Eyl 2010, 17:34

herkeze teşekkürler sanırım bende g.g den kendime bir tane alacam sonuç bu sanırım .
konuyu açtığımda zaten yurt dışından gelen modelini incelediğimi söylemiştim g.gidiyor aracılığıyla almıştım hatta gphoton arkadaşımın verdiği linkte benim yorumumda var :))) ama sorun şu ki arkadaşa aldığım saati güvenip kendime alamadım , o riski kabul etti aldık saat geldi orjinalden ayırt etmek mümkün değil , benim en baştan konuyu açış sebebim orjinalliğini nasıl kontrol edebiliriz? di,
konu çok dallandı budaklandı ama yorum yapan tüm arkadaşlara saygılar
Kullanıcı avatarı
baraquda08

Mesaj Clk » 16 Eyl 2010, 17:59

Dallanip budaklanan birsey yok... Sadece sormus oldugun sorunun cevabi yok!!!

Saticidan saatin kendisine ait detayli fotograflarini istersin. Arkadas ceker sana gönderir; hep beraber burada inceler onay verir yada sahte deriz ama bunun nasil yapilacaginin bir tarifi yok maalesef...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj gphoton » 16 Eyl 2010, 20:00

cidden fazla budaklandirmisin baraquda, baya güldüm yani. Yahu aldiginiz saat originaldir, hic oyle sey olurmu. Fark etmek imkansiz ne demek. Aldiginiz fiyat zaten onun asil eder maliyeti. Bisi yokki ortada? Clk bence yerden göge hakli :D Hem yorumu yazan senmissin gg'ye hemde ne yapicam ben diyorsun :D
Kullanıcı avatarı
gphoton

Mesaj gphoton » 16 Eyl 2010, 20:04

Madem arkadasin almis, onun fotolarini koy buraya. Analiz ederiz.
Kullanıcı avatarı
gphoton

Mesaj baraquda08 » 18 Eyl 2010, 22:50

Resim
Resim
Uploaded with ImageShack.us
Resim

Resim

Resim

Resim

çok net değil ama şimdilik bu oldu
Kullanıcı avatarı
baraquda08

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 128 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners